Eficienta energetica

Smart-UPS Ultra – cel mai nou model de UPS de la APC disponibil pentru precomandă

Cel mai nou model de UPS de la APC, Smart-UPS Ultra

Într-o lume din ce în ce mai digitală, atât flota de echipamente electrice și electronice, cât și datele unei companii trebuie protejate în cazul întreruperilor de curent pentru a asigura continuitatea afacerii. Acest lucru este indispensabil, mai ales dacă ne gândim la cât de sensibile sunt astăzi circuitele electronice moderne din prisma variațiilor de tensiune, amperaj și frecvență ale curentului electric.

Cum protejăm echipamentele și datele companiei?

Efectele negative ale penelor de curent pot fi eliminate cu ajutorul unei surse neîntreruptibile de curent. Un UPS oferă de la protecție la supratensiune până la filtrare reactivă sau activă a curentului alternativ din rețeaua de electricitate. În plus, dispozitivul ajută la menținerea bateriei dispozitivelor (cum sunt laptopurile sau calculatoarele) în așa fel încât să aveți la dispoziție timpul necesar pentru a salva datele importante pentru companie.

În unele cazuri, un UPS poate ocupa destul de mult din spațiul birourilor, ceea ce poate crea un disconfort, mai ales dacă trebuie să organizați și alte echipamente IT. Din fericire, există soluția potrivită și pentru birourile cu spațiu limitat: Smart-UPS Ultra de la APC.

Ce este nou la Smart-UPS Ultra de la APC?

În comparație cu celelalte modele de UPS-uri de pe piață, modelul Smart-UPS Ultra prezintă un design compact, cu dimensiuni și greutate reduse la jumătate, și o durată de viață de până la 8-10 ani, fiind echipat cu baterie Lithium-Ion la care mai puteți adăuga până la cinci baterii externe pentru extinderea runtime-ului. Creșterea duratei de viață a bateriei și reducerea costurilor de întreținere asigură un cost total de proprietate mai mic pentru o perioadă de 10 ani.

Smart-UPS Ultra de la APC oferă protecție premium, pentru a asigura disponibilitatea rețelei și a datelor. Proiectat pentru medii locale și centre de date mici, Smart-UPS Ultra oferă conectivitate fiabilă chiar și în cele mai critice momente. Designul compact și greutatea redusă a acestui model de UPS permite instalarea pe perete sau pe tavan pentru un plus de flexibilitate.

Smart-UPS Ultra 3 kW

Smart-UPS Ultra 3 kW

Printre cele mai importante caracteristici modelului APC Smart-UPS Ultra 3 kW se numără:

  • ecran LCD de mare rezoluție cu afișaj cu rotire automată;
  • 2200 – 3000 VA;
  • durata de viață a bateriei de până la 8-10 ani;
  • indicator de stare cu LED;
  • 6 prize 1U;
  • opțiuni extinse de runtime;
  • dimensiuni și greutate reduse cu 50%.

 

Cel mai de încredere brand de UPS-uri din lume a lansat deja acest model pe piață și este disponibil pentru precomandă pe qmart.ro. Mai multe caracteristici, soluții de gestionare și accesorii compatibile găsiți în broșura de prezentare a APC Smart-UPS Ultra.