Q-Team, Servicii si Solutii Quartz Matrix

Număr nou de telefon Qmart. Cum ne ajută centrala telefonică în preluarea apelurilor.

0232 995 este noul număr de telefon Qmart.ro

Qmart.ro, magazinul B2B Quartz Matrix, își schimbă numărul de telefon, 0232 995 fiind noul număr prin intermediul căruia ne puteți contacta pentru a plasa comenzi ori solicita consultanță gratuită în vederea alegerii soluției potrivite pentru business-ul dumneavoastră.

Centrala telefonică va asigura preluarea fiecărui apel. Consultanții Qmart.ro pot fi contactați oricând de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 17:30, pentru a vă ajuta în identificarea produselor și serviciilor optime. Apelurile efectuate în afara orelor de lucru vor fi înregistrate, acestea fiind preluate de consultanții Qmart.ro într-o oră de la începerea programului de lucru.

Intrați pe www.qmart.ro pentru a analiza gama variată de soluții proprii Quartz Matrix, produsele din domeniile IT&C, Hardware&Software, Fire&Security, Învățământ interactiv, Copy&Print, Retail&Inventariere, Audio-Video și Healthcare, potrivite pentru companii, instituții și industirii, plus ofertele și beneficiile care vă sunt puse la dispoziție devenind client B2B Qmart.ro.