De 30 de ani, specialiștii Quartz Matrix pun accent pe tehnologie și inginerie în segmentul B2B și răspund cu inovație la provocările actuale, venind astfel în ajutorul afacerii dumneavoastră.

Quartz Matrix excelează pe cinci direcții de business: IT&Cloud, eficiență energetică, securitate electronică și securitate la incendiu, educație digitală, mentenanță și service, iar până acum a creat peste 1500 de soluții B2B, a oferit 92 de servicii și a încheiat 183 de parteneriate. Totodată, peste 3500 de proiecte au fost implementate în România și continuăm să accelerăm saltul către transformarea digitală pentru organizațiile din România.

SENYS – divizia de eficiență energetică

Serviciile oferite de inginerii autorizați din cadrul diviziei SENYS acoperă întreg ciclul de eficientizare energetică, de la identificarea soluțiilor integrate pentru telecitire contori de energie și rapoarte automatizare, la servicii autorizate de proiectare și instalare a echipamentelor energetice, până la sisteme IoT pe arii extinse pentru telecitire paramentri și comandă la distanță a utilajelor. Până în prezent, au răspuns cu succes la solicitările a peste 2500 de clienți, printre care amintim Rompetrol, Continental, Dr. Oetker, IGW și Arctic. Toate acestea au fost posibile datorită parteneriatelor solide cu Schneider Electric, Eaton, Kontron, Pramac și Siemens.

NORSIT – divizia de servicii IT&Cloud

Divizia NORSIT dezvoltă și livrează servicii IT integrate, de la consultanță în proiectare și securitate cibernetică până la implementarea, administrarea și mentenanța sistemelor IT. Specialiștii Quartz Matrix au oferit în ultimii 15 ani sute de servicii ce țin de data center, audituri și mentenanță IT, sisteme firewall, soluții antivirus, antispam prin cumularea de experiență și cunoștințe dobândite prin certificările obținute de la liderii mondiali în domeniul IT precum Cisco, Barracuda, HPE, Dell, Bitdefender, Fortinet VMware, Veeam, Acronis și prin cele peste 215 proiecte și 3612 servicii livrate cu succes.

MATRIX SMART INSTAL

Parte a grupului de firme Quartz Matrix și cu o experiență de peste 15 ani, MSI este autorizată și certificată în proiectarea, instalarea și întreținerea soluțiilor și sistemelor complexe pentru siguranța spațiilor de mari dimensiuni pentru clienți din orice domeniu de activitate. Dintre proiectele de succes amintim instalațiile de stingere și detecție incendiu prin aspirație la nivel de raft din cadrul Conex Distribution, sistemele de detecție cu bariere de fum, semnalizare și alarmare la incendiu instalate la sediul BorgWarner din Iași, instalația de iluminat de siguranță din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca, sistemul BMS (Building Management System) proiectat la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” Iași și sistemul de detecție la nivel olfactiv într-un mediu cu praf de ciment de la Carpatcement.