Retail & Inventariere

5 domenii de activitate în care soluțiile Brother de etichetare sunt indispensabile

5 domenii de activitate în care soluțiile Brother de etichetare sunt indispensabile

Brother este un producător și furnizor de echipamente electronice la nivel global. De la gama de imprimante, imprimante de etichete, scanere și până la sisteme de conferință web și alte soluții pentru afaceri. Brother produce atât imprimante de etichete industriale, de mare volum, construite pentru integrare, viteză și durabilitate, cât și imprimante de volum mediu. Indiferent dacă este vorba despre domeniul medical, industria alimentară, retail, producție, transport și logistică, Brother vă oferă cele mai inovative soluții de etichetare. În cele ce urmează o să vă enumerăm cinci domenii de activitate în care imprimantele de etichete Brother sunt echipamente indispensabile în cadrul companiei:

1. Soluții de etichetare Brother pentru retail

Soluții de etichetare Brother pentru retail

Aveți posibilitatea să îmbunătățiți operațiunile din magazin și performanțele personalului cu imprimantele de etichete de la Brother. Imprimantele se integrează ușor cu sistemele existente și au dimensiuni mici, astfel încât să se potrivească chiar și în cele mai mici spații. De la depozite și până la magazine, imprimantele Brother de etichete sunt ușoare, rezistente, foarte ușor de folosit și potrivite pentru orice mediu retail. Puteți să imprimați etichete de până la 4 inch pentru prețuri, promoții în magazine, rafturi, coduri de bare și cutii.

Ținând cont de criteriile detaliate mai sus și analizând oferta existenta putem recomanda un model de imprimanta Brother de etichete care oferă un raport calitate/preț excelent:

Imprimanta de etichete Brother TD2120N

Imprimanta de etichete Brother TD2120N

Imprimanta de etichete Brother TD2120N tipărește prin transfer termic la o viteză de 152.4 mm pe secundă. Suportă sistemele de operare Windows Server 2012/2008R2/2008/2003 și Windows 8/7/XP. TD-2120N oferă imprimare la calitate profesională de etichete sau chitanțe la rezoluția de 200 dpi. Imprimanta beneficiază de tehnologia de imprimare direct termică.

Puteți utiliza această mprimantă Brother TD2120N pentru a printa:

 • Etichetele de preț
 • Coduri de bare
 • Etichete cu promoții

 

2. Soluții de etichetare Brother pentru produsele din industria alimentară

Soluții de etichetare Brother pentru produsele din industria alimentară

Industria alimentară își dorește ca clientul să fie informat cu privire la ingredientele alimentelor cumpărate. Cu toate acestea, în lumea producției și distribuției de alimente, există o mare posibilitate de eroare în furnizarea informațiilor de care consumatorii au nevoie. Acest lucru poate expune companiile la un risc mare de pierdere financiară sau de deteriorare a reputației. Etichetarea alimentelor reprezintă un factor esențial în industria alimentară. Companiile din domeniul alimentației au nevoie de soluții de imprimare fiabile, rapide și ușor de utilizat.

Mâncarea are toate formele și dimensiunile, iar când vine vorba de etichete informative, o singură dimensiune nu se potrivește tuturor formelor sub care alimentele sunt livrate. Când software-ul de proiectare a etichetelor este inclus într-o imprimantă, devine mult mai ușor să creați tipul de etichetă de care aveți nevoie. Clienții au nevoie de doar câteva secunde în fața raftului supermarketului pentru a lua o decizie cu privire la achiziția unui aliment. Etichetele ușor de citit cu text clar și logo-uri mari sunt esențiale atunci când clienții decid să cumpere sau nu un aliment.

În cele ce urmează vă oferim câteva soluții performante pe care puteți să le utilizați în cadrul companiei atunci când vine vorba de asigurarea etichetării corecte a alimentelor:

Imprimanta de etichete Brother TD-2130N

Brother TD-2130N

Imprimanta de etichete Brother TD-2130N are o rezoluție de 300 dpi, poate imprima prețuri, marcaje și etichete cu o viteză de până la 150 mm/secundă. Imprimanta beneficiază de tehnologia de imprimare direct termică, care facilitează imprimarea fiabilă a etichetelor fără a fi nevoie de cerneală. De asemenea, imprimanta Brother beneficiază de conectivitate la rețea.

Caracteristici cheie imprimantă Brother TD-2130N:

 • Utilizare la birou & mobilă
 • Rezoluție de până la 300 dpi
 • Lățime etichete de maxim 56 mm
 • Conectivitate standard USB & serial
 • Conexiune de rețea și accesorii opționale (ecran tactil, peeler etichete, adaptor, wireless LAN & Bluetooth)

 

Imprimanta de etichete Brother TD-4520DN

Imprimanta de etichete Brother TD-4520DN

Imprimanta de etichete Brother TD-4520DN folosește tehnologia de imprimare termică directă. Ideală pentru etichete cu coduri de bare. Lungimea etichetei este calculată automat cu funcția de calibrare media, înlăturând nevoia de a introduce manual dimensiunile etichetei. Aveți posibilitatea creați etichete personalizate folosind Brother P-touch Editor. Imprimanta are o viteza de tipărire de 152 mm pe secunda, 256 GB RAM, cablu USB inclus si rezoluție de 300 dpi.

Caracteristici cheie imprimantă de etichete Brother TD-4520DN:

 • Conexiune la rețea
 • Rezoluție de imprimare profesională de până la 300 dpi
 • Viteză mare de imprimare de până la 6 inch pe secundă
 • Imprimă etichete de până la 4 inch/104 mm lățime
 • Ușor de integrat cu aplicații iOS și Android

 

Imprimanta de etichete Brother TD-4520TN

Imprimanta de etichete Brother TD-4520TN

Imprimanta de etichete Brother TD-4520TN are o rezoluție de imprimare de 300 dpi. Tipărește cu o viteza de 127 mm/secunda. Este echipată cu un senzor de detectare a etichetei. Asigura integrare ușoară în sistemul dumneavoastră folosind unul dintre limbajele de imprimare uzuale. Ribbon cu cerneală de capacitate mare ce trebuie înlocuit rar.

Caracteristici cheie imprimantă de etichete Brother TD-4520TN :

 • Interfețe USB, Ethernet și serial
 • Rezoluție de 300 dpi
 • Etichete de până la 112 mm/4.41-inch lățime
 • 64 MB RAM

 

 

Cu ajutorul acestor imprimante de etichete Brother puteți să tipăriți:

 • Etichetele ingredientelor alimentare preambalate
 • Etichete cu informații nutriționale și alergeni
 • Etichete cu dată de expirare/producție
 •  Coduri de bare

3. Soluții de etichetare Brother pentru sistemul medical

Soluții de etichetare Brother pentru sistemul medical

Brother furnizează spitalelor, personalului medical și farmaciilor tehnologie de imprimare fiabilă și rentabilă, de peste 25 de ani. Pacienții trebuie să fie identificați corect atunci când intră într-un centru medical, deoarece și erori mici pot avea consecințe severe. Cu ajutorul imprimantelor de etichete de la Brother puteți asigura identificarea precisă a pacienților pentru a garanta administrarea tratamentului și medicamentației corecte.

Crearea de etichete în laborator asigură păstrarea unui mod lucru sigur. Imprimantele de etichete de la Brother ajută tehnicienii din laboratoare să lucreze eficient și să păstreze corectitudinea datelor. De asemenea, cu ajutorul acestor imprimante puteți crea etichete pentru identificarea ușoară a rafturilor cu medicamente și să imprimați etichete cu scheme de tratament.

În continuare vă prezentam o soluție performantă pe care o utilizați în cadrul spitalelor, farmaciilor și laboratoarelor:

Imprimanta de etichete Brother TD-2130N

Brother TD-2130N

Cu ajutorul acestei imprimante puteți imprimați atât brățări de identificare cât și etichete. Acest echipament oferă imprimare rapidă, sigură și clară. Imprimanta beneficiază de o viteză de imprimare de 150 mm pe secundă, la o rezoluție de 300 dpi. Datorită dimensiunilor mici, această imprimantă se potrivește perfect chiar și în cele mai mici spatii. Brother TD-2130N este o imprimantă compactă și rapidă ce funcționează cu role de până la 56 mm.

Caracteristici cheie imprimantă de etichete Brother TD-2130N:

 • Design compact
 • Imprimați atât brățări cât și etichete pentru probe folosind o singură imprimantă
 • Rapida
 • Integrare perfectă

 

4. Soluții de etichetare Brother pentru transport și logistică

Soluții de etichetare Brother pentru transport și logistică

În acest domeniu este foarte important să vă asigurați că articolele potrivite ajung la momentul potrivit, la locul potrivit și la costul corect. Aveți posibilitatea imbunătățiți managementul depozitului și stocurilor. Echipamentele Brother de etichetare sunt rezistente și sunt create să susțină toate nevoile centrelor logistice și zonelor de sortare. Brother vă oferă soluții de etichetare pentru transport și logistică, care să vă ajute cu:

 • Etichete de produs cu locația depozitului, datele de expediție, modul de ambalare și livrare
 • Imprimarea cu atenție a etichetelor cu date despre livrare și precauții speciale
 • Imprimarea la birou și arhivare facturi, note de livrare și expediere
 • Integrare perfectă cu soluțiile dumneavoastră software

Imprimanta de etichete Brother TJ-4420TN

Imprimanta de etichete Brother TJ-4420TN

 

Brother TJ-4420TN este o imprimantă de etichete de mare volum, construită pentru integrare, viteză și durabilitate. Performanța pe care vă puteți baza. Imprimanta are o rezoluția de 203 dpi și o viteza de imprimare de 356 mm pe secundă.

Caracteristici cheie imprimantă de etichete Brother TJ-4420TN:

 • Afișaj LCD
 • Lățime de imprimare de până la 104 mm
 • Sunt acceptate limbajele de comandă FBPL-EZD (EPL2, ZPL2, DPL) pentru imprimare
 • 12 MB RAM

 

5. Soluții de etichetare Brother pentru producție

Soluții de etichetare Brother pentru producție

Imprimante de etichete de mare volum, concepute pentru integrare, viteză și durabilitate. Brother a dezvoltat gama de imprimante industriale, care să răspundă cerințelor pe care organizația dumneavoastră trebuie să le îndeplinească. Imprimantele Brother industriale de mare volum, vă oferă viteze mari de imprimare, pentru că firma dumneavoastră să facă față cererii în creștere. Aceste imprimante asigură ani de printare a etichetelor, fără probleme.

Mai departe o să vă prezentăm doua soluții de etichetare pe care puteți să le utilizați în cadrul companiei:

Imprimanta industrială de etichete Brother TJ-4120TN

Brother TJ-4120TN

Acest echipament, conceput pentru volume mari de imprimare termică a etichetelor, reprezintă soluția eficientă pe care vă puteți baza. Imprimanta industrială de etichete Brother TJ-4121TN are o rezoluția de 300 dpi, interfețe USB, serial și Ethernet și o viteză de imprimare de 178 mm pe secundă. Imprimă etichete cu lățime de până la 105,7 mm.

Caracteristici cheie imprimantă industrială de etichete Brother TJ-4120TN:

 • LED ce indică statusul imprimantei
 • Suportă limbaje de imprimare FBPL-EZD (EPL2, ZPL2, DPL)
 • Imprimare de mare viteză, 178 mm pe secundă
 • Rezoluție de 300 dpi

 

 

Imprimanta industrială de etichete Brother TJ-4121TN

Imprimanta industrială de etichete Brother TJ-4121TN

Imprimanta industrială de etichete Brother TJ-4121TN are o rezoluția de 300 dpi, interfețe USB, serial și Ethernet și o viteză de imprimare de 178 mm pe secundă. Imprimă etichete cu lățime de până la 105,7 mm. Oferă performanța pe care vă puteți baza chiar și în cele mai solicitante medii de utilizare.

Caracteristici cheie imprimantă industrială de etichete Brother TJ-4121TN:

 • Panou cu ecran tactil
 • Rezoluție de 300 dpi
 • Viteză de imprimare de 178 mm pe secundă

 

 

 

Vă invităm să vizualizați întreaga gamă de imprimante de etichete Brother TD si TJ. Vă oferim CONSULTANȚĂ GRATUITĂ în alegerea soluției potrivite, în funcție de necesitățile business-ului dumneavoastră. Contactatați-ne la 0728 269 439 sau scrieți-ne pe comenzi@qmart.ro.

 

 

Cuvinte cheie: imprimante brother, imprimante brother pareri, imprimante brother ieftine, pareri imprimante brother, imprimante brother Romania, imprimante brother compacte, distribuitor imprimante brother, Brother TD-4750TNWB, TD-4750TNWB, Brother TJ-4420TN, TJ-4420TN, Brother TD-2120N, TD-2120N, Brother TD-4520DN, TD-4520DN, Brother TD-4520TN, TD-4520TN, Brother TD-2120N, TD-2120N, Brother TD-2130N, TD-2130N, Brother TD-4520DN, TD-4520DN, imprimanta brother, imprimanta brother etichete, imprimante brother industriale, imprimante industriale.