Hardware & Software, Retelistica & Securitate date, Servicii si Solutii Quartz Matrix, Soluții de lucru hibrid/remote

Intel V Pro Platform, soluția care permite echipei IT să gestioneze optim echipamentele companiei

Intel V Pro Platform

Platforma Intel vPro® este un instrument de suport IT de bază în situațiile în care gestionați mai multe dispozitive, solicitări diverse din partea utilizatorilor și multe schimbări, actualizări etc. Vă este util și în situațiile în care vă confruntați cu amenințări continue de securitate, atacuri și întreținerea computerelor. Intel vPro® este o platformă integrată ce oferă cele mai noi tehnologii PC într-o soluție validată, construită pentru a oferi ceea ce își doresc departamentele de IT și angajații. Reunește performanțe înalte pentru companie, caracteristici de securitate îmbunătățite din punct de vedere hardware, gestionare modernă de la distanță și stabilitatea flotei de PC-uri. Este un suport în a vă mări productivitatea și în a vă reduce costurile de operare flote PC, oferind în același timp echipei dvs. o experiență de utilizator foarte bună.

Locul de muncă actual este definit de adaptabilitate, mobilitate, conectivitate și scalabilitate. Echipele remote au nevoie să lucreze cu echipamente de calcul premium oricând și în orice loc, precum și de condiții optime de colaborare. Pentru managerii IT, selectarea și implementarea eficientă a hardware-ului potrivit reprezintă un aspect critic pentru rezultatele lor. În acest scop, platforma Intel® vPro™ oferă funcții care transformă obiectivele de calcul în instrumente de productivitate mai bune, de încredere și bine întreținute.

De ce recomandăm platforma Intel® vPro™? Pentru că ea vă simplifică gestionarea computerelor în cadrul organizației, vă asigură performanță mai ridicată a angajaților ce își desfășoară activitatea la PC, asigură caracteristici de securitate ridicată, ceea ce asigură protecție companiei și datelor acesteia, flexibilitate ce determină costuri operaționale mai mici și stabilitate pentru că evită problemele cauzate de instabilitatea platformelor sau a echipamentelor.

Beneficiile platformei Intel vPro® pentru companie 

  • Asigurarea procesoarelor Intel® Core™ i5 și Intel® Core™ i7 cu cea mai mare performanță pentru a sprijini productivitatea angajaților
  • Funcții de securitate încorporate pentru protecția sistemului de operare
  • Gestionarea de la distanță a dispozitivelor care nu sunt în bandă, on-premise sau off-premise
  • Platformă validată care integrează cele mai noi tehnologii PC

Procesare rapidă. Un nou PC cu cel mai recent procesor Intel® Core ™ vPro® de la 8a Gen10 are performanțe de până la 65 la sută mai bune în comparație cu un PC vechi.

Rată de răspuns a nivel ridicat. Utilizatorii pot experimenta până la 2x lansarea mai rapidă de documente și prezentări în timp ce transferă fișiere mari (cu memorie Intel® Optane ™ H10 cu stocare în stare solidă).

Ajută la o durată de viață a bateriei. Platforma Intel vPro® susține folosirea echipamentelor  cu până la 11 ore de viață a bateriei.

Caracteristici de securitate hardware îmbunătățite. Platforma Intel vPro® este arhivată cu caracteristici îmbunătățite de securitate bazate pe hardware care ajută la minimizarea riscurilor asociate amenințărilor de securitate.

Parte a platformei Intel vPro®, Intel® Hardware Shield oferă protecții îmbunătățite împotriva atacurilor sub sistemul de operare și capabilități avansate de detectare a amenințărilor pentru o mai mare securitate a platformei. Intel® Hardware Shield ajută la reducerea suprafeței de atac pentru a vă proteja împotriva atacurilor la nivel de firmware dăunătoare, descărcând în același timp funcțiile de securitate de rutină pentru un impact redus asupra utilizatorului și o productivitate continuă.

Economiile de costuri legate de dispozitivele mai sigure pot fi semnificative. Într-un studiu comandat de Intel, Forrester Consulting a constatat o reducere anuală de 7.680 de ore de asistență de securitate cu dispozitivele bazate pe platforma Intel vPro®, ceea ce a dus la economii ajustate la risc de 1,2 milioane USD pe parcursul a trei ani,  după cum se estimează folosind o organizație complexă.

Gestionare modernă și integrată a flotei de PC-uri de la distanță. Platforma Intel vPro® este un instrument de bază solid pentru administrarea modernă, premium, pentru o gamă largă de dispozitive de tip PC în companii de toate dimensiunile. IT-ul poate gestiona și repara de la distanță PC-uri, info-chioscuri, semnalizare digitală și multe altele, chiar și atunci când aceste dispozitive sunt oprite sau în afara benzii de internet. Acest lucru transformă eficiența IT, contribuind la reducerea costurilor și la minimizarea distragerilor utilizatorilor, la apelurile de asistență și la întreruperile de lucru.

Ca parte a platformei Intel vPro®, Intel® Active Management Technology ajuta la reducerea costurilor cu serviciile IT. Include funcții de gestionare la distanță pentru a descoperi, monitoriza, repara, restaura și ajuta la protejarea PC-urilor în rețea și a altor dispozitive.

Tehnologia Intel® Active Management Management care utilizează instrumentul Intel® Endpoint Management Assistant (Intel® EMA) permite gestionarea dispozitivelor atât în ​​interiorul cât și în afara firewall-ului companiei, chiar și în afara bandei.

Implementați patch-uri de la distanță. Implementarea automată a corecțiilor și a actualizărilor de la distanță prin tehnologia Intel® Active Management Technology conduce la mari economii de timp și resurse pentru echipa IT și pentru companie.

Stabilitatea flotei pentru PC. Platforma Intel vPro® oferă utilizatorilor IT stabilitatea și fiabilitatea unui PC premium într-o soluție integrată și validată cu cele mai noi tehnologii PC. Intel lucrează îndeaproape cu Dell pentru a se asigura că PC-urile au îndeplinit criteriile riguroase și cerințele de testare pentru o listă de componente, inclusiv procesoare, grafică, chipseturi și rețea. Aceasta oferă o calitate excepțională, fiabilitate și compatibilitate care degrevează administratorii IT de multe tipuri de operațiuni.

Programul Intel® Stable IT Platform (Intel® SIPP), parte a platformei Intel vPro®, oferă validarea platformei care vizează zero schimbări hardware pe parcursul ciclului de cumpărare, timp de cel puțin 15 luni sau până la următoarea versiune de generație, adică vă asigură actualizările necesare și gestionarea imaginilor software până la următoarea generație de procesoare.

Vedeți aici raportul despre impactul economic al implementării platformei V Pro.

Aici regăsiți un raport pe larg despre avantajele utilizării Intel V Pro.

Specialiștii noștri au realizat o sinteză a caracteristicilor Intel V Pro pe care le consideră foarte utile în conditiile în care o mare parte a echipei lucrează remote / Work from home:

Intel Active Management Technology – deoarece ar permite echipei IT support să descopere, repare și să securizeze echipamentele pe care le utilizează (stații de lucru, notebooks, workstations etc).

Powerful Remote Control gestioneaza echipamente ce nu sunt conectate la internet /rețea si care operează independent de Sistemul de Operare, si permit repararea acestora chiar si atunci când Sistemele de Operare sunt inchise. Permite repararea driver-elor corupte, a aplicațiilor sau a Sistemelor de operare care nu răspund la ping sau nu rulează.

Intel Endpoint Management Assistant Software deoarece permite IT support-ului sa gestioneze device-urile cu  Intel Active Management Technology, dincolo de firewall prin cloud pe rețelele Wi-Fi cunoscute.

Echipa noastră de specialiști tehnici vă poate oferi suport și consultanță în a analiza situația și nevoile dvs, precum și în a implementa soluțiile potrivite organizației dvs.  Aflați mai multe detalii contactându-ne la office@quartzmatrix.ro, tel. T: 0232 218 692, M: 0728 218 692.