Hardware & Software, Retelistica & Securitate date, Servicii si Solutii Quartz Matrix, Soluții de lucru hibrid/remote

Dell Command Suite – Managementul securizat și inovator al echipamentelor Dell

Dell si Intel Blog

Dell Comand Suite reprezintă un set de instrumente de management automatizat al echipamentelor ce integrează și optimizează implementările, configurațiile, monitorizarea și actualizările companiei-client. Dell vă ajută ca utilizatorii finali să rămână cât mai productivi, fără a supraaglomera departamentul IT.

Suita de instrumente de management Dell este un set puternic de instrumente care se integrează cu console de management de top, inclusiv VMware Workspace ONE, Microsoft SCCM și Ivanti pentru automatizarea și eficientizarea gestionării PC-urilor.

În sinteză, caracteristicile și avantajele Dell Comand Suite sunt:

 • Un instrument nativ Dell de management al flotelor de calculatoare. Toate instrumentele de comandă pot fi descărcate gratuit de la adresa com/command
 • Oferă flexibilitate în a include toate echipamentele Dell proprii companiei sau doar o parte dintre acestea.
 • Poate fi integrat în actualul sistem de management al flotelor utilizat de către compania dvs sau utilizat individual doar pentru anumite procese.
 • Soluție simplificată pentru “punctele de durere” ale echipelor IT – instalare de bază și configurare (configurează rapid driverele de sistem și setarile hardware necesare), monitorizare (monitorizează proactiv și colectează date de bază ale echipamentului pentru a preîntâmpina potențialele probleme, transmite notificări în acest sens) , updates/actualizări (organizează, programează și realizează actualizările necesare fără a fi nevoie de intervenția echipei IT), integrare (se integrează cu instrumentele folosite în companie),
 • suport pentru management de echipamente în afara bandelor, blue screen sau sisteme offline – împreună cu platforma Intel V Pro.
 • Integrare perfectă cu instrumentele de management potențial existente în cadrul companiei: SCCM, Workpace ONE, LANDesk, KACE
 • Flexibilitate pentru a utiliza GUI, CLI sau PowerShell

Echipamentele Dell din gama Commercial împreună cu Dell Command Suite asigură la momentul actual cel mai bun sistem de management al flotei de PC-uri prin implementare (deployment) simplă și automatizată, monitorizare și updates. 

Condițiile de lucru actuale necesită soluții fiabile și sigure de tip system management /management flotă PC

Caracteristicile VMware Workspace ONE și motivele pentru care recomandăm implementarea împreună cu echipamentele Dell:

 • Soluție de management automat a echipamentelor de tip endpoint
 • Integrare nativă cu Dell Client Command Suite
 • Simplifică și securizează accesul la aplicații și la management IT
 • Gestionarea firmware-ului, a sistemului de operare și a managementului aplicațiilor în sistem over-the-air
 • Asigură dezvoltarea capabilităților in cloud împreună cu Dell Command Suite
 • VMware a fost desemnat lider în iulie 2018 de către Gartner Quadrant pentru Unified Endpoint Management (UEM), poziționat ca fiind cel mai bun produs din punct de vedere al capacității de a executa soluția noastră de produs.
 • Deoarece accentul pieței a trecut de la instrumentele de gestionare a clienților (CMT) și EMM (Enterprise Mobility Management) la UEM (Unified Endpoint Management), VMware a menținut un ritm rapid de inovație pentru a ajuta clienții să se pregătească pentru următoarea generație de inovație digitală, inclusiv management modern pentru Windows, macOS, Chrome OS, iOS și Android, asistență completă pentru obiectivele IoT mai rigide și la locul de muncă, capacități de analiză și asistență pentru clienții care migrează de la CMT tradițional în rețea către managementul modern al computerului bazat pe UEM.

Echipa noastră de specialiști tehnici vă poate oferi suport și consultanță în a analiza situația și nevoile dvs, precum și în a implementa soluțiile potrivite organizației dvs.  Aflați mai multe detalii contactându-ne la office@quartzmatrix.ro, tel. T: 0232 218 692, M: 0728 218 692.