Retelistica & Securitate date, Servicii si Solutii Quartz Matrix

Descoperiți soluțiile complete de rețelistică de la Ubiquiti. Control absolut, integrare fără întreruperi

Descoperiți soluțiile complete de rețelistică de la Ubiquiti. Control absolut, integrare fără întreruperi

Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de internet, companii și consumatori finali. Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente profesionale pentru acces la internet de mare viteză, tehnologie informatică unificată și echipamente de ultimă generație de tip consumer pentru uz casnic. Ubiquiti Inc., creează platforme tehnologice pentru companii, case inteligente și furnizori de servicii de internet.

Până în prezent, Ubiquiti a livrat peste 100 de milioane de dispozitive în întreaga lume. Produsele și soluțiile dezvoltate de către Ubiquiti includ antene radio, software, protocoale de comunicații și instrumente de management pentru furnizarea accesului wireless în bandă largă și a altor servicii.

Liniile de produse de la Ubiquiti

Ubiquiti

Liniile de produse Ubiquiti includ UniFi, AmpliFi, EdgeMax, UISP, AirMax, AirFiber, GigaBeam și UFiber. Cea mai comună linie de produse este UniFi. EdgeMax este o linie de produse dedicată rețelelor cu fir, care este formată doar din routere și switch-uri. UISP, anunțat în 2020, este o gamă de produse pentru furnizorii de servicii de internet. AirMax este o linie de produse dedicată creării de legături PTP și PtMP între rețele. AirFiber și UFiber sunt utilizate de furnizorii de servicii de internet wireless (WISP) și, respectiv, de furnizorii de servicii de internet (ISP).

Software

Controlerul UniFi este un pachet software care poate rula fie pe hardware special (UniFi Cloudkeys, UniFi Dream Machine) fie poate fi instalat pe Linux, Mac sau Windows. Controlerul gestionează toate dispozitivele conectate (access point-uri, routere, switch-uri, camere, încuietori) și oferă un singur punct pentru configurare și administrare. WiFiman.com este un instrument de testare a vitezei internetului care este integrat în majoritatea produselor Ubiquiti. Are aplicații mobile și o versiune web.

În continuare o să va prezentăm câteva dintre cele mai importante linii de produse de la Ubiquiti:

Ubiquiti Unifi

Produsele UniFi îndeplinesc nevoile esențiale ale companiilor și caselor moderne, fie că este vorba de îmbunătățirea securității, eficientizarea comunicării sau îmbunătățirea fiabilității rețelei. Indiferent de dimensiunea implementării dumneavoastră, veți avea întotdeauna control complet cu o interfață simplă de utilizat și riguroasă.

Unifi Switch

Switch-urile UniFi vă ajută să alimentați, să vă conectați și să procesați traficul pe toate dispozitivele dumneavoastră. Deoarece dimensiunea și aspectul fiecărei implementări sunt unice, Ubiquiti oferă mai multe categorii distincte de switch-uri, concepute meticulos pentru a optimiza orice rețea în orice mediu. Modelele marca UniFi Switch aduc mai multă versatilitate și putere rețelelor de mare viteză. Am dori să explorăm aceste categorii pentru a vă ajută să identificați modelele care vă vor oferi cea mai mare valoare.

UniFi Switch Flex si Pro

Switch-urile Flex sunt proiectate pentru a fi mai elegante decât switch-urile tradiționale, astfel încât să le puteți plasa cu ușurință oriunde doriți. Switch-urile pot fi monitorizate sau configurate de oriunde cu aplicația web și aplicația mobilă puternică și intuitivă UniFi Network. Linia de switch-uri UniFi Switch Pro este și mai puternică, cu opțiuni îmbunătățite de conectivitate prin fibră, rutare și PoE.

Mai jos, o  va prezentăm câte un model de switch din seria UniFi Flex și UniFi Pro:

Ubiquiti UniFi Flex XG

 

Switch-ul Ubiquiti UniFi Flex XG este echipat cu 4 porturi și beneficiază de o capacitate de comutare de 82 Gbps.

 

USW-Pro-48Switch-ul Ubiquiti UniFi USW-Pro-48 este echipat cu 48 de porturi și beneficiază de o capacitate de comutare de 176 Gbps.

 

 

UniFi Switch Enterprise

Modelele UniFi Enterprise sunt soluții ideale pentru implementări solicitante. Aceste switch-uri sunt proiectate pentru a direcționa o cantitate uluitoare de date și pentru a valorifica pe deplin puterea produselor UniFi 6.

Ubiquiti USW-Enterprise-24-PoESwitch-ul Ubiquiti USW-Enterprise-24-PoE este echipat cu 24 de porturi și beneficiază de o capacitate de comutare de 124 Gbps. De asemenea, switch-ul dispune de un ecran tactil LCD color de 1.3 inch.

 

Informații detaliate despre rețea oriunde și oricând

Switch-urile permit denumirea, blocarea și configurarea porturilor individuale, toate din aplicația dumneavoastră UniFi Network. Folosind UniFi Network, veți obține informații în timp real care vă vor ajută să vă optimizați implementarea.

Unifi Access Point

Access Point-urile UniFi variază în funcție de funcționalitate și design. Fiecare model este proiectat atent pentru a satisface nevoile precise ale utilizatorilor și pentru a optimiza performanța în medii specifice. Împreună, oferă o soluție ideală pentru toată lumea, indiferent dacă acordați prioritate performanței, designului, esteticii sau simplității rețelei. Deoarece fiecare access point este atât de unic, este important să alegeți un model care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Mai departe, o  va prezentăm câteva dintre cele mai căutate modele de Access Point-uri UniFi, de la Ubiquiti:

U6 Lite și U6 Long Range

U6 Lite și U6 Long Range - Ubiquiti

Linia de access point-uri UniFi 6, începând cu cele mai recente introduse U6 Lite și U6 Long-Range, marchează introducerea tehnologiei WiFi 6 în UniFi. Cu aceste modele rețeaua dumneavoastră poate suportă peste 300 de dispozitive simultane și poate oferi fiecăreia o experiență wireless fluidă, fiabilă, cu tehnologia OFDMA, care transferă volume mari de date mai tactic pe mai multe dispozitive pentru a îmbunătăți vitezele de încărcare și descărcare.

În timp ce punctele de acces U6 reprezintă viitorul, modelele precum UniFi HD și nanoHD, rămân favorite pentru o mare varietate de utilizatori, nu doar datorită vitezei și razei de acțiune, ci și datorită capacității lor de a oferi un semnal puternic constant unui număr mare de dispozitive, ceea ce este crucial în lumea noastră digitală.

Aceste Access Point-uri extind acoperirea semnalului cu o antenă direcțională integrată în timp ce consumă doar o cantitate mică de energie. Când sunt montate pe tavan, aceste puncte de acces UniFi își extind zonele de acoperire și mai mult pentru a asigura conexiuni rapide și stabile în medii cu trafic intens.

Access Point U6 Lite

Access Point U6 Lite

U6 Lite este un Access Point Wi-Fi 6 cu două fluxuri care oferă o rată radio agregată de până la 1,5 Gbps cu radiouri de 5 GHz (MU-MIMO și OFDMA) și 2,4 GHz (MIMO).

Caracteristici cheie:

 • Tehnologia Wi-Fi 6
 • Configurare rapidă
 • Recomandare utilizare: Casă/Întreprinderi mici și mijlocii

 

Access Point U6 LR (Long Range)

Access Point U6 LR (Long Range)

U6-LR este un Access Point Wi-Fi 6 conceput pentru o acoperire wireless pe distanțe lungi, menținând în același timp capacitatea generală a rețelei. Oferă o rată radio agregată de până la 3 Gbps cu radiouri de 5 GHz (4×4 MU-MIMO și OFDMA) și 2,4 GHz (4×4 MIMO).

Caracteristici cheie:

 • Tehnologia Wi-Fi 6
 • Configurare rapidă
 • Recomandare utilizare: Întreprinderi mici și mijlocii

 

Ubiquiti AmpliFi

Produsele AmpliFi utilizează tehnologia Mesh Point pentru a oferi o acoperire Wi-Fi premium, omniprezentă în toată casă dumneavoastră. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam doua dintre cele mai cautate produse Ubiquiti AmpliFi:

Router AmpliFi Alien

Router AmpliFi Alien

Cu cea mai recentă tehnologie 802.11ax Wi-Fi 6, AmpliFi Alien oferă de 4 ori capacitatea totală a rețelei și de 2 ori mai multă acoperire.

Caracteristici cheie:

 • Performanță WiFi 6
 • Radio WiFi 6, 2,4 GHz 4 x 4 (viteză maximă 1148 Mbps)
 • Lățime de bandă de 160 MHz și suport pentru canal DFS
 • Display tactil

 

Sistem Wi-Fi Ubiquiti AmpliFi Gamer’s Edition

 

Cu tehnologia Wi-Fi 802.11ac, AmpliFi HD Gamer’s Edition utilizează mai multe radiouri cu auto-configurare și tehnologie avansată de antenă pentru a oferi o acoperire Wi-Fi puternică pentru întreaga casă.

Caracteristici cheie:

 • Modul GeForce NOW QoS
 • QoS
 • Sistem alcătuit dintr-un router și două dispozitive MeshPoint
 • Configurare Plug and Play

 

Aplicația AmpliFi

Aplicația AmpliFi conectează direct dispozitivele AmpliFi la smartphone-ul tău prin Bluetooth LE. Cu o configurare simplă și intuitivă, puteți să vă gestionați nouă rețea și să monitorizați securitatea rețelei.

Ubiquiti AirMAX

AirMax se bazează pe cea mai recentă tehnologie radio MIMO 1×1 și 2×2. Debit TCP/IP real de 150 Mbps+ în modul PtP și 100 Mbps+ în PtMP. Spre deosebire de protocolul Wi-Fi standard, protocolul airMAX de la Ubiquiti Time Division Multiple Access (TDMA) permite fiecărui client să trimită și să primească date folosind intervale de timp pre-desemnate, programate de un controler AP inteligent.

airMAX NanoStation M2

airMAX NanoStation M2

 

 

airMAX NanoStation M2 este un Access Point de intalta performanță de la Ubiquiti. Acesta este echipat cu două porturi de rețea și beneficiază de 32 MB memorie SDRAM.

Vedeți aici toate produsele >

 

 

Ubiquiti EdgeMAX

Ubiquiti EdgeMAX oferă fiabilitate și performanță, precum și caracteristici la nivel de întreprindere într-o unitate compactă și accesibilă. Această linie de produse este formată doar din switch-uri și routere. Vedeți aici toate produsele >

 

 

Descoperiti toate produsele Ubiquiti din magazinul online B2B Qmart. Contactactați-ne la 0728 269 439 sau scrieți-ne pe comenzi@qmart.ro.

 

Cuvinte cheie: ubiquiti, ubiquiti router, ubiquiti unifi, router ubiquiti, ubiquiti wifi6, ubiquiti access point, acces point ubiquiti, ubiquiti ap, ubiquiti switch, access point ubiquiti, ubiquiti România, ubiquiti edgerouter, ubiquiti amplify, switch ubiquiti, ubiquiti ap exterior, EdgeRouter X SFP, EdgeRouter 12, EdgeRouter 10X, Ubiquiti AmpliFi Gamer’s Edition, Ubiquiti Flex XG, Unifi Switch.