Retelistica & Securitate date, Servicii si Solutii Quartz Matrix

5 modalități prin care FortiSIEM asigură monitorizare integrată a securității într-un singur echipament

Fortinet FortiSIEM

Peste 500.000 de clienți au încredere în Fortinet pentru a-și proteja afacerile, de ce nu ați face-o și dumneavoastră? Fortinet oferă clienților săi o protecție inteligentă, fără întreruperi și puterea de a răspunde cerințelor de performanță din ce în ce mai mari ale rețelei, astăzi și în viitor. Fortinet se află pe primul loc în categoria celor mai multe dispozitive de securitate livrate la nivel mondial!

Pe măsură ce digitalizarea se extinde în fiecare industrie, gestionarea securității devine din ce în ce mai dificilă. Echipele IT se străduiesc să țină pasul cu nenumăratele alerte generate de dispozitivele de securitate. Iar deficitul de competențe în domeniul securității cibernetice nu face decât să facă acest lucru mai dificil. Infrastructură, aplicațiile și punctele finale (inclusiv dispozitivele IoT) trebuie toate securizate. Acest lucru necesită vizibilitatea tuturor dispozitivelor și a întregii infrastructuri – în timp real!

Soluțiile SIEM (Managementul Evenimentelor și al Securității Informațiilor) corelează evenimentele raportate de toate echipamentele de securitate din cadrul unei singure rețele, astfel făcând posibilă urmărirea, alertarea și detecția diverselor evenimente mai puțin obișnuite din cadrul rețelelor.

FortiSIEM

Fortinet a dezvoltat o arhitectură care permite colectarea și analiză unificată a datelor din diverse surse de informații, inclusiv jurnalele, valorile de performanță, capcanele SNMP, alertele de securitate și modificările configurației. FortiSIEM oferă protecție avansată împotriva amenințărilor și valoare comercială ridicată. Dacă nu puteți vedea, în timp real, ce se întâmplă în rețeaua dumneavoastră și să remediați, atacurile se vor extinde.

FortiSIEM este o platforma cuprinzătoare ce va permite să găsiți pericolele din rețea, să rezolvați problemele rețelei, în timp ce reduceți complexitatea și creșteți disponibilitatea aplicațiilor critice. FortiSIEM ajută la identificarea amenințărilor. Alertele de înaltă precizie ajută la prioritizarea amenințărilor, în funcție de situație, FortiSIEM va scoate în evidență amenințările care necesită atenție imediată.

Caracteristici cheie FortiSIEM:

→ Analize de rețea în timp real

→ Arhitectură cloud

→ Self Learning Asset Inventory (CMDB)

→ MSP/MSSP

5 modalități prin care FortiSIEM este capabil să asigure monitorizarea integrată a securității:

1. Arhitectură și licențiere pe măsura performanței

Scalabilitatea rapidă este caracteristică esențială a arhitecturii FortiSIEM VM și a opțiunilor de licențiere

→ Creșteți cu ușurință performanța și capacitatea de procesare a jurnalelor prin adăugarea de mașini virtuale FortiSIEM

→ Fără taxe suplimentare pentru adăugarea de mașini virtuale

→ Opțiuni flexibile de licențiere perpetuă sau subscripție

2. Platformă unificată

FortiSIEM suportă produsele de la sute de producători și se integrează nativ cu toate soluțiile Fortinet.

3. Gestionare și control dintr-un singur panou de comandă

Cele mai multe funcții FortiSIEM, inclusiv tablouri de bord, analize, incidente, baza de date de gestionare a configurației (CMBD) și administrare, sunt accesate printr-o interfață intuitivă.

→ Controlul personalizat al accesului permite organizațiilor să gestioneze resursele la care are acces fiecare utilizator în parte.

→ Gestionare mai bună a activelor prin construirea unei baze de date ce include toate configurațiilor.

→ Monitorizarea performanței și a disponibilității resurselor privind schimbările în configurație, CPU, memorie, stocare, sunt facilități care extind funcționalitatea platformei și furnizează date contextuale suplimentare

4. Detecție imediată a incidentelor și diminuarea impactului creat de acestea

FortiSIEM identifică rapid amenințările externe și interne, permite urmărirea acestora și monitorizarea conformității

→ Timpul de detectare a incidentelor este redus de un motor de corelare brevetat

→ FortiSIEM Analytics ajută la identificarea rapidă a amenințărilor și a indicatorilor de compromis (IOC)

→ Amenințările din interior sunt identificate cu FortiSIEM UEBA, care este un agent instalat pe endpointuri pentru a colecta date telemetrice privind comportamentul utilizatorilor și dispozitivelor

→ Timpul mediu de răspuns este redus semnificativ

5. Obțineți rentabilitate a investiției, eficiență îmbunătățită, risc redus și impact redus al atacurilor cibernetice

→ Eficiența analiștilor de securitate este îmbunătățită deoarece aceștia primesc exact informațiile de care au nevoie, în timp util

→ Riscurile sunt gestionate prin detectarea și raportarea incidentelor

→ Rapoartele de conformitate FortiSIEM ajută organizațiile să rămână conforme

→ Rapoartele predefinite permit eficientizarea timpilor de lucru și aduc valoare adăugată

→ FortiSIEM conține peste 750 de reguli, aproximativ 3.000 de rapoarte și tablouri de bord predefinite și peste 200 de echipamente și dispozitive

 

 

Puteti achizitiona pachetul FortiSIEM All-In-One din magazinul online B2B Qmart.ro!  Contactactați-ne la 0728 269 439 sau scrieți-ne pe comenzi@qmart.ro.

 

Cuvinte cheie: fortisiem, fortisiem licensing, fortisiem pricing, fortinet siem solution, fortinet siem, fortinet.