Solutii Remote Work

Laptopurile și sistemele 2 în 1 Dell Latitude – soluția pentru mobilitate și productivitate oferită de unele dintre cele mai inteligente și sigure PC-uri comerciale din lume

Siguranță, inteligență, mobilitate, conectivitate și productivitate. Sunt cele cinci caracteristici pe care un sistem IT trebuie să le ofere unui business pentru ca acesta să evolueze și să performeze. Pandemia a mutat și mai multe activități în spațiul virtual, astfel că o companie modernă nu-și poate concepe acțiunile fără dispozitive inovatoare, care înglobează inteligență artificială și vin cu soluții proactive și automatizate.

Afacerile din această adevărată ”eră a inteligenței” înseamnă posibilitatea de a lucra de oriunde – de acasă, de la birou ori dintr-o țară aflată la mii de kilometri depărtare. Este evident că în acest scop sunt necesare laptopuri și sisteme 2 în 1 care oferă posibilitatea conectării prin tehnologii wireless și LTE rapide, funcționalități inteligente de colaborare și confidențialitate și o gamă largă de porturi și accesorii. Siguranța operării este o altă caracteristică a dispozitivelor moderne care au intrat într-o nouă eră a inteligenței prin familia de laptopuri și sisteme 2 în 1 Dell Latitude.

Vorbim despre cele mai inteligente sisteme de acest fel din lume, cu procesoare de până la modelul Intel® Core™ i7 vPro® din a zecea generație și cu Dell Optimizer, un instrument unic de inteligență artificială, capabil să învețe rutina utilizatorului și să se adapteze modului în care acesta lucrează, indiferent de locul unde se află. Laptopurile și sistemele 2 în 1 din familia Dell Latitude vin și cu funcțiile Express și soluțiile de securitate Safe, prezentându-se astfel drept unele dintre cele mai sigure computere comerciale produse la nivel mondial.

dell latitude

 

Design inovator și soluții tehnologice moderne

Încă de la prima întâlnire cu dispozitivele din familia Dell Latitude utilizatorul remarcă dimensiunile și designul inovator. Laptopurile și sistemele 2 în 1 din seria 9000 ultrapremium, dar și din seriile reproiectate 7000, 5000 și 3000 sunt mai mici și mai ușoare ca oricând, fapt care facilitează mobilitatea și lucrul de oriunde. Dispozitivele sunt realizate din aluminiu și fibră de carbon reciclată, materiale pe cât de ușoare, pe atât de rezistente.

Un alt aspect de remarcat sunt ecranele cu margine îngustă, cu SafeShutter și SafeScreen pentru confidențialitate. Tot la ecrane este folosită tehnologia ComfortView Plus, o soluție integrată care reduce lumina albastră, dăunătoare ochilor, și oferă în schimb culori intense, care impresionează.

Designul inovator este completat de inovațiile Latitude Thermal, soluții termice avansate ce includ noile vopseluri de grafen și ventilatorul unic cu două ieșiri opuse propus Dell. Acestea permit creșterea performanței, în același timp cu o răcire eficientă a dispozitivului.

Familia Dell Latitude vine cu o gama largă de porturi, în timp ce tastatura și touchpadul moderne oferă confort în utilizare. Laptopurile și sistemele 2 în 1 au aceeași imagine și același BIOS, cu scopul de a reduce com

plexitatea arhitecturii IT.

Dispozitivele Dell Latitude oferă calitatea FHD a unor camere web integrate, capabile să ofere imagini de o calitate superioară. În plus, seria 9000 vine cu prima webcameră SafeShutter3 din industrie, care oferă garanții sporite de securitate și protecție a datelor prin faptul că se deschide sau se închide automat o dată cu sosirea sau plecarea de lângă dispozitiv a utilizatorului.

dell latitude Design inovator

Conectivitate de top și sustenabilitate din grijă pentru mediu

Sunetul este ”curățat” de ecou și de zgomotul de fundal cu ajutorul setului microfon-difuzor încorporat, al microfoanelor puternice și al unui sistem inteligent care îmbunătățește calitatea audio.

Conexiunea wireless este mai rapidă și mai flexibilă grație sistemului Wi-Fi 6E care permite 7 canale suplimentare și o lățime de bandă mai mare. Utilizatorii mai pot alege conectivitatea 5G, 4G LTE și eSIM, dar și diferite sisteme de operare, inclusiv Chrome Enterprise. Experiența de utilizare este cu adevărat excepțională dacă adăugăm funcționalitățile sporite de securitate, stabilitatea și manevrabilitatea pe care o oferă noua clasă de produse Intel® Evo™ vPro® 9000 și 7000. Pornirea instantanee, timpii buni de răspuns și bateria cu o autonomie ridicată sunt alte calități care recomandă familia Dell Latitude.

Într-o perioadă în care se vorbește tot mai mult de sustenabilitate, Latitude este lider la capitolul celor mai durabile PC-uri, care sunt certificate EPEAT Gold, cu cel mai redus impact asupra mediului. De exemplu, laptopurile din seria Latitude 5000 au fost primele la care s-a folosit fibră de carbon reciclată și materiale bioplastice din lemn. De asemenea, în realizarea modelelor Dell Latitude sunt folosite vopseluri pe bază de apă și materiale plastice reciclate din oceanul planetar.

Prin procesul de fabricație a laptopurilor și sistemelor 2 în 1 Latitude este generată o cantitate mai mică de dioxid de carbon, de energie și de apă. De exemplu, emisiile de dioxid de carbon sunt reduse cu echivalentul celor care ar fi emise de o mașină care ar parcurge 24,2 milioane de kilometri parcurși în mașină. Energia economisită ar ajunge pentru a alimenta, timp de un an, mai bine de 5.500 de locuințe, în timp ce apa ”nefolosită” ar fi suficientă pentru a umple 226 de bazine de dimensiuni olimpice.

latitude Conectivitate de top

 

Dell Optimizer, software-ul cu IA încorporat pentru cele mai inteligente dispozitive

Laptopurile și sistemele 2 în 1 Dell Latitude beneficiază de software-ul cu inteligență artificială Dell Optimize care permite dispozitivului să învețe în permanență și să se adapteze comportamentului utilizatorului. Softul îmbunătățește automat performanța aplicațiilor, gestionează aplicațiile care rulează pe laptop și permite creșterea duratei de utilizare a bateriei. Este creată astfel o experiență personalizată pentru fiecare utilizator.

Dell Optimizer vine cu ExpressConnect, care asigură o legătură Wi-Fi fără întreruperi prin faptul că se conectează automat la cel mai puternic punct de acces din cadrul unui birou și direcționează lățimea de bandă către aplicațiile de conferințe.

Prioritizarea aplicațiilor, realizată cu ajutorul tehnologiei Intel® Adaptix™, permite o funcționare mai rapidă și eficientă a dispozitivelor, în timp ce senzorul de proximitate detectează prezența sau plecarea utilizatorului și pornește, respectiv blochează automat sistemul de operare. Securitatea este sporită prin faptul că sistemul Windows Hello și camera IR asigură conectarea automată la dispozitiv, prin recunoaștere facială.

Și tot Dell Optimizer permite extinderea duratei de funcționare a bateriei și îmbunătățirea performanței bateriei. ExpressCharge Boost oferă o încărcare de până la 35% în aproximativ 20 de minute sau o încărcare de până la 80% în 40 de minute, valabilă cu ExpressCharge 2.0 pentru produsele din seria 9000.

Iar pentru ca dispozitivele să le ofere angajaților reacții rapide și experiențe intuitive, departamentul IT al unei companii poate folosi Dell Technologies Unified Workspace care asigură soluții predictive și automatizate și simplifică în același timp capacitatea de implementare, de securizare, de gestionare și de asistență a mediului.

Optimizer_and_Dell_Latitude

Care sunt membrii familiei Dell Latitude

Laptopurile sau sistemele 2 în 1 Latitude din seriile 5320, 5420, 5520 – se caracterizează printr-un echilibru între performanță, scalabilitate și durabilitate. Cu o carcasă realizată în proporție de 21 % din bioplastic din arbori, aceste laptopuri scalabile se caracterizează printr-un ecran FHD mai luminos, cu opțiune 4K și tehnologie ComfortView Plus, autonomie extinsă a bateriei, sistem inteligent de sunet și activare/blocare fără atingere prin ExpressSign.

Sistemele Latitudine din seria 5400, 5300 și 7410 Chromebook Enterprise – Dell propune cel mai mic dispozitiv CBE 2 în 1 de 13” din lume pe sistemul din seria 5300. La rândul său, bateria cu care sunt echipate Chromebook-urile din seria 7410, cu procesor Intel din a 10-a generație, are o durată de funcționare de până la 21 de ore, cea mai mare din lume la acest tip de dispozitive.

Laptopurile Latitude din seriile 7320 | 7420 și sistemul 2 în 1 din seria 7520 – sunt PC-uri mici, premium, care au integrate inteligență artificială integrată, software-ul Dell Optimizer și noul ExpressConnect. La acestea se adaugă ecrane 4K și FHD de 15,6 inch care oferă mai mult spațiu.

Laptopul sau sistemul 2 în 1 Latitude 9420 – este cel mai inteligent PC profesional din lume ultra-premium de 14 inch, la un raport de 16:10. Dispozitivile din cadrul acestei serii sunt echipate cu setul microfon-difuzor 3D, tehnologia avansată de cameră cu SafeShutter, disponibilitate Wi-Fi 6E, opțiuni 5G și eSIM. Procesorul de generație nouă permite creșterea productivității cu 66 %.

Laptopul sau sistemul 2 în 1 din seria 9520 – acest tip de dispozitive dedicate segmentului de business au bateria cu cea mai extinsă perioadă de funcționare și sunt considerate cele mai inteligente PC ultra-premium de 15 inch din lume, la dimensiunea unuia de 14 inch. Ecranul InfinityEdge 4K cu tehnologie ComfortView Plus oferă imagini de calitate superioară, totul completat de inteligența artificială încorporată în Dell Optimizer.

Dell

Servicii suport pentru Dell Latitude

Inteligente și elegante, ușor de utilizat și de transportat, laptopurile și sistemele 2 în 1 din familia Dell Latitude sunt soluțiile perfecte într-o perioadă în care mobilitatea și productivitatea redefinesc activitățile din cadrul companiilor.  Aceste dispozitive sunt oferite în România de Quartz Matrix, care vine și cu soluții de garanție extinsă și servicii asociate Dell ProSupport & Dell ProSupport PLUS.

Suita ProSupport pentru PC-uri de la Dell EMC oferă servicii de alerte predictive care ajută la anticiparea unor probleme, asistență proactivă pentru repararea rapidă a părților hardware și software și accesul prioritar la inginerii ProSupport, cu back-up 24×7. În acest fel, experții Dell și Quartz Matrix au capacitatea de a lucra la soluții chiar înainte de apariția problemelor.

ProSupport & ProSupport Plus sunt disponibile și pentru modelele din segmentul Dell Latitude și există posibilitatea de a prelungi valabilitatea suportului acordat până la 5 ani. Serviciile pot fi achiziționate la momentul achiziției echipamentului (POS – at the point of sale), în maxim 6 luni de la achiziția echipamentului (NPOS – near point of sale) sau la peste 6 luni de la achiziția echipamentului APOS (after point of sale).