Hardware & Software, Soluții de lucru hibrid/remote

Dell Precision: gama de laptopuri performante pentru CAD, proiectare 3D, arhitectură, editare foto/video

dell precision

Ce au în comun un designer de produs, un arhitect și un editor video? Folosesc aplicații care pot rula corespunzător doar la anumite performanțe. Softurile profesionale devin din ce în ce mai performante, iar comenzile consumă mai multe resurse, putere de procesare și memorie. Profesioniștii din această arie caută întotdeauna o stație de lucru care să fie rapidă, să nu închidă aplicațiile forțat sau să cedeze în cele mai importante momente. Cu atât de multe opțiuni pe piață însă, devine mai dificil să facă alegerea corectă. Să vedem cum răspunde gama Dell Precision la aceste provocări.

Ce performanțe sunt recomandate pentru aplicațiile CAD, de proiectare 3D sau editare?

 

dell precision

Procesor – pentru executarea taskurilor 3D, recomandăm să alegeți un procesor cu frecvența de minimum 3MHz.

Memorie RAM – un RAM de 16GB sau 32 GB este suficient pentru a rezolva taskurile. Puteți alege un RAM mai mare dacă rulați concomitent mai multe aplicații de randare sau rulare.

GPU – pentru softurile CAD sau editare, recomandăm să alegeți plăcile grafice nVIDIA Quadro sau GeForce

Rezoluție – pentru că profesioniștii în design și editare petrec mult timp în fața ecranului și sunt foarte atenți la detalii, 1920 x 1080 True Color este rezoluția ideală

Stocare – SSD-urile oferă mult mai multă vitează, așa că un SSD de cel puțin 520 GB este un punct de start excelent

În funcție de software-ul folosit și taskurile dezvoltate, vă recomandăm să consultați cerințele de sistem pentru fiecare software ca să vă asigurați că vor rula corespunzător pe stația de lucru.

Performanță de top pentru creativitate fără limite cu stațiile de lucru Dell Precision

Precision este gama de stații de lucru #1 în lume

Stațiile de lucru din familia Precision oferă design flexibil, performanțe inteligente și fiabilitate pentru cele mai exigente software-uri de modelare și editare din industrie. De la regizori și animatori premiați până la arhitecți și ingineri de primă clasă, toți vor găsi opțiunea potrivită de stație de lucru în portofoliul profesional de la Dell și o pot optimiza pentru energia lor creativă.

Stațiile de lucru mobile sunt proiectate din interior spre exterior și impresionează prin afișajele impecabile, grafica actualizată și tehnologiile de procesare, precum și memoria RAM rapidă și spațiul de stocare. Stațiile de lucru sunt certificate ISV pentru aplicații software profesionale și permit astfel lucrul fără probleme cu sisteme de înaltă performanță.

Dell Precision – singurele laptopuri performante cu AI

Sistemele Dell Precision vin cu Dell Optimizer – singura soluție integrată de AI care învață și se adaptează la modul în care lucrezi. Dell Optimizer folosește inteligență artificială încorporată și tehnologie Intel® Adaptix™ ca să învețe cum folosiți în mod normal aplicațiile preferate, îmbunătățind în mod continuu experiența de lucru și aplicând setări ca să aveți cele mai bune performanțe posibile.

dell optimizer

 

ExpressResponse deschide aplicațiile preferate mai rapid și le crește performanța

ExpressSign-in trezește automat sistemul când sunteți în apropiere și îl blochează când vă îndepărtați

ExpressCharge învață obiceiurile zilnice de încărcare și se asigură că bateria operează la capacitate maximă

IntelligentAudio garantează calitate audio excelentă și videoconferințe reușite

Stații de lucru pentru arhitectură, inginerie și construcții

Știm că este esențial să aveți la îndemână tehnologia potrivită ca să rulați software-uri de modelare CAD și BIM 3D. Cu Dell Precision:

  • Creați, simulați și prezentați fără nicio limită. Dell aduce cea mai bună tehnologie de la Intel®, NVIDIA® & AMD®.
  • Hardware care se ajustează permanent pentru a maximiza viteza și eficiența energetică.
  • Modele premiate, scalabile și utile care se pliază ușor pe necesitățile grafice, de stocare și energie.
  • Performanțe cu 57% mai rapide datorită Dell Optimizer care optimizează stația de lucru la cerințele software-ului pe care îl folosiți
  • Certificare ISV pentru cele mai importante software-uri 2D și 3D
  • Izolează erorile și le împiedică să oprească funcționarea sistemului

dell precision

Stația de lucru mobilă Dell Precision 3560 optimizează spațiul de stocare și conferă putere aplicațiilor de design arhitectural, cum ar fi: Autodesk Revit®, AutoCAD® GRAPHISOFT® ARCHICAD Bentley Software MICROSTATION Robert McNeel & Associates Rhino®

 

dell precisionStația de lucru mobilă Dell Precision 7550 oferă performanță remarcabilă și fiabilitate pentru aplicațiile MEP și HVAC: Autodesk® Revit® MEP, AutoCAD® MEP, Navisworks® Trimble® PipeDesigner™, DuctDesigner™ sau aplicații CAE: ANSYS® Mechanical™, Fluent®, DiscoveryTM Live Altair® HyperWorks®, solidThinking® COMSOL Multiphysics®

 

Alegeți stația de lucru Dell Precision cu cele mai bune performanțe

Toate laptopurile din gama Precision împărtășesc un scop comun – sparg barierele creativității. Cu o gamă de soluții scalabile îmbunătățite de inteligența artificială Dell Optimizer, stațiile de lucru Dell Precision transformă ideile în realitate.

Dacă lucrați în proiectare, arhitectură, media, entertainment, editare video sau orice domeniu care necesită performanțe ridicate pentru taskuri consumatoare de putere, un Dell Precision este sigur alegerea câștigătoare.

Nu știi care model ar răspunde cel mai bine la cerințele software-ului pe care îl folosești în mod frecvent? Consultanții Qmart te pot ajuta.