Afișez 1 - 24 din 95 de rezultate

Vezi 24

Videoproiector BenQ GS50, DLP, FHD

3.948,42 lei (TVA inclus)

Videoproiector Epson EH-TW7100, 3LCD, 4K

7.708,82 lei (TVA inclus)

Videoproiectia poate reprezenta o maniera flexibila de a distribui informatii unui numar mare de persoane prin intermediul unei prezentari video. Pentru a obtine cea mai buna imagine, fie ca urmariti un film de calitate HD acasa sau oferiti o prezentare colegilor de lucru, trebuie sa alegeti caracteristicile definitorii celui mai bun model.

Cum alegeti videoproiectorul potrivit?

Daca luati in considerare achizitionarea unui videoproiector, dar nu stiti cum sa alegeti modelul potrivit, trebuie doar sa tineti cont de urmatoarele criterii:

Luminozitate si contrast: daca videoproiectorul are valoarea lumenilor scazuta (sub 1.000), atunci proiectorul va trebui folosit intr-un spatiu destul de redus deoarece distanta de la care puteti viziona imaginile nu este mare. De exemplu, la peste 1.500 de lumeni, videoproiectorul poate fi folosit intr-o camera spatioasa, iar la peste de 2.000 lumeni, distanta dintre dumneavoastra si imaginea proiectata poate fi de 6 m.

Rezolutie: Aici trebuie sa fiti atent la rezolutia nativa si la alte tipuri de rezolutii suportate. Aceasta este reprezentata de termeni comerciali ca XGA/ 720p/ 1080p sau 1024×720/ 1280×720, respectiv 1920×1080 (numarul de pixeli afisati pe orizontala si pe verticala). Cu cat sunt mai multi pixeli, cu atat imaginea este mult mai detaliata.

Sursele de lumina: Proiectarea imaginii este sustinuta de una din cele trei tipuri de surse de lumina: lampa standard, laser sau LED.

Lampa standard – becul poate dura chiar si 5000 de ore, in conditiile in care lumina emisa este foarte puternica, iar produsele cu lampa standard sunt printre cele mai accesibile de pe piata.

Laser – mult mai eficienta decat orice alt model; are un contrast foarte bun si nu e nevoie de inlocuirea vreunui bec; sunt foarte utile in ceea ce priveste consumul energetic.

LED – durata de viata a becului responsabil de generarea luminii LED poate fi si de pana la 20000 de ore, iar calitatea imaginii poate fi mai usor controlata decat in cazul celor cu lampa standard.

Un videoproiector bun este exact inlocuitorul de care aveti nevoie pentru un televizor sau monitor. In magazinul online B2B Qmart.ro o sa gasiti videoproiectoare performante, perfecte pentru prezentari in cadrul firmei dumneavoastra sau pentru divertisment, de la cele mai recunoscute branduri: Epson, Sony si BenQ.