Afișez toate cele 16 rezultate

Vezi 24

Sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trifazate de la 10 KW până la 3600KW sunt eficiente, ușor de implementat și oferă cea mai bună protecție a energiei din clasa centrelor de date edge, mici și medii, precum și infrastructurii critice din aplicațiile comerciale și industriale. Designul compact, tehnologia de înaltă densitate și arhitectura modulară mențin costul total de proprietate scăzut și eficiența operațională la cele mai înalte niveluri. UPS-urile APC reduc pierderile de energie cu până la 66% datorită modulului patentat ECOnversion, atingând astfel niveluri de eficiență de până la 99% și economisind mai multă energie decât în modul normal de funcționare. UPS-urile sunt compatibile cu softul EcoStruxure, soft care asigură monitorizarea și gestionarea de la distanță, prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. UPS-ul include și serviciul de pornire 5×8.

Avantaje UPS

  • În funcție de varianta constructivă, pot rezolva orice problemă de alimentare necorespunzătoare cu energia electrică din rețea;
  • Oferă energie de calitate, fără distorsiuni;
  • Asigură continuitate în alimentarea cu energie electrică a echipamentelor;
  • Elimină timpii morți în funcționarea echipamentelor;
  • Asigură fluxul programat al producției cu impact major asupra termenelor de livrare.

De reținut:

UPS-urile au un timp limitat de funcționare (minute/ore), datorită bateriilor electrice (acumulatori) utilizate pe timpul întreruperii rețelei de energie electrică. Pentru întreruperi de durată mare se pot utiliza în asociere cu generatoarele de curent.

Pentru detalii despre alegerea UPS-ului potrivit, durata de funcționare a acestora și serviciile de mentenanță oferite, contactați-ne la 0728 269 439.