Odata cu cresterea nivelului de digitalizare si complexitatii sistemelor IT, conexiunile si caile de comunicare dintre angajati, clienti, echipamente si sisteme se multiplica si necesita masuri de securitate cibernetica adaptate nevoilor actuale.

Fara o solutie de securitate cibernetica implementata, compania dumneavoastra se expune la incidente cibernetice care sa va pot compromite conturile, implicit business-ul. Din cauza atacurilor cibernetice puteti pierde date importante, suferi pierderi financiare considerabile, va puteti confrunta cu daune reputationale, clientii dumneavoastra pierzandu-si increderea in serviciile pe care le oferiti, acestea neoferind siguranta pe care o promit, iar nerespectand legislatia privind protectia datelor, va pot fi aplicate amenzi si penalitati financiare.

Pentru siguranta business-ului dumneavoastra, implicit a angajatilor si clientilor cu care colaborati, alegeti sa ramaneti protejat in fata atacurilor cibernetice. Optati pentru solutii de securitate cibernetica, dispozitive firewall si solutii de backup & restore care sa va mentina sistemele IT securizate la zi, sa restrictioneze orice tip de atac cibernetic, sa monitorizeze activ serverele de email, sa detecteze vulnerabilitatile din retea in vederea rezolvarii acestora si sa garanteze recuperarea integrala a datelor in caz de eroare umana sau dezastru natural.

Afișez 1 - 24 din 178 de rezultate

Vezi 24