Campanii speciale, Eficienta energetica

O platformă IoT cât un partener. QLEAP se alătură evenimentului Digital&Sustenabil

QLEAP, platforma dezvoltată în departamentul de Cercetare & Dezvoltare al Quartz Matrix, va fi partener la Digital&Sustenabil II. Pe 14 noiembrie, în cadrul evenimentului, doi dintre cei mai avansați cunoscători ai platformei vă vor face cunoștință cu funcționalitățile și beneficiile acesteia. De asemenea, vor aborda modul în care Inteligența Artificială și Machine Learning impactează eficiența energetică și performanța echipamentelor.

Ce trebuie să știi despre QLEAP

Platformă dedicată monitorizării datelor și sistemelor

QLEAP extrage o cantitate mare de date brute și le trimite către un soft central. Conectează, colectează, transformă și analizează date din diferite surse pentru a îmbunătăți productivitatea, a evita un posibil și costisitor timp de nefuncționare și a reduce semnificativ costurile. Poți astfel să obții informații valoroase și să iei decizii inteligente bazate pe date în timp real.

Platforma crește odată cu afacerea sau instituția ta

Dacă alegi să implementezi unele module într-o primă etapă, poți oricând să adaugi mai multe resurse la sistem. În cadrul aceleiași platforme, poți adăuga ulterior un număr nelimitat de date pentru a fi măsurate de la diferite tipuri de echipamente. Dezvolți noi proiecte de măsurare și analiză cu același software licențiat.

QLEAP răspunde nevoilor multiple

Platforma a fost dezvoltată pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere sau instituție. De la o mică companie sau o instituție, la un parc industrial cu numeroase clădiri și echipamente, platforma se adaptează nevoilor tuturor. Dashboard-urile pot fi personalizate în funcție de solicitările clientului, de echipamentele monitorizate și de valorile de măsurat.

Ce face QLEAP, mai exact

Platforma a fost dezvoltată cu multe domenii de aplicare la bază pentru accelerarea transformării digitale sustenabile a diverselor domenii de activitate. În cadrul platformei au fost definite 3 soluții pentru îmbunătățirea eficienței operaționale și reducerea costurilor.

QLEAP CONNECT

Având la bază comunicarea fără întreruperi, scalabilitatea și interoperabilitatea, platforma oferă posibilitatea valorificării întregului potențial al IoT. De la colectarea și analizarea datelor până la facilitarea procesului de luare a deciziilor și automatizării inteligente, platforma IoT este cheia pentru a debloca inovația și eficiența.

QLEAP ENEF

Prin analize avansate de date, senzori IoT și automatizare inteligentă, platforma permite companiilor și instituțiilor să obțină vizibilitate în timp real asupra consumului de energie, să identifice oportunitățile de optimizare și să implementeze strategii durabile care nu numai că reduc costurile operaționale, ci și contribuie la un mediu înconjurător mai prietenos și mai durabil.

QLEAP KMR

Soluția de management al mentenanței este concepută pentru a optimiza fiabilitatea activelor, pentru a eficientiza procesele de mentenanță și pentru a minimiza timpul de nefuncționare. De la programarea mentenanței preventive până la monitorizarea în timp real a stării activelor, QLEAP KMR dă putere organizațiilor să atingă performanța de vârf a echipamentelor și să asigure operațiuni neîntrerupte.

Dacă vrei să afli mai multe despre QLEAP, te așteptăm la Digital&Sustenabil, unde îi vei cunoaște pe  Bogdan Bălănică, Manager departament Cercetare & Dezvoltare Quartz Matrix și Alin Cornea, Business Development Manager Quartz Matrix. Am invitat și un reprezentant al unei companii din domeniul Automotive, care folosește deja cu success platforma. Află mai multe despre eveniment și înscrie-te, accesând pagina evenimentului.