Campanii speciale, Hardware & Software, Soluții de lucru hibrid/remote

HP Inc., partener la Digital&Sustenabil II. Un brand cu impact sustenabil în domeniul tehnologiei

Pe 14 noiembrie revenim cu o nouă ediție a evenimentului Digital&Sustenabil, dedicat atât companiilor, cât și instituțiilor publice. În cadrul evenimentului vom dezbate tema digitalizării proceselor și vom adresa problema sustenabilității într-o societate care pune din ce în ce mai multă presiune în ambele domenii. Și anul acesta, partenerul nostru tehnologic HP Inc. s-a alăturat evenimentului și își propune să aducă în fața participanților o gamă nouă de laptopuri dezvoltate pentru lucrul hibrid. Promitem o experiență hands-on autentică, dar până atunci să vedem cum s-a adaptat HP Inc. schimbărilor și cerințelor din piață.

HP Inc. și impactul sustenabil

HP Inc. și-a propus să devină cea mai sustenabilă și corectă companie tehnologică, prin implicarea în acțiuni care combat schimbările climatice, dar și prin protecţia drepturilor omului şi accelerarea egalităţii digitale. Prin implicarea în acțiuni sociale și ecologice, HP Inc. construiește în fiecare an o companie mai puternică cu un portofoliu adaptat la nevoile reale din piață. Strategia de creștere se bazează și pe propria digitalizare prin eficientizarea proceselor care permite noi propuneri de valoare pentru clienți.

  • Imprimante eficiente din punct de vedere energetic
  • Economie circulară în ceea ce privește ambalajele și carcasele produselor
  • Tehnologie care susține procesul de educație digital
  • Produse create pentru lucrul hibrid care fac munca mai accesibilă persoanelor cu dizabilități
  • Acțiuni pentru conștientizarea importanței conectivității și alfabetizării digitale a tuturor tinerilor din întreaga lume

HP G10: o generație de laptopuri pentru oricine, oricând, oriunde

Ești în continuă mișcare atunci când muncești? Rezolvi task-uri de la birou, mergi la întâlniri importante, dar ai și zile în care lucrul de acasă ți se potrivește cel mai bine? Pe aceste considerente a construit și Hp Inc. seria de laptopuri G 10 – performanță și flexibilitate oriunde ți-ai desfășura activitatea. Un nou nivel de conectivitate și securitate pentru stiluri de lucru dinamice  și afaceri aflate în continuă schimbare.

Conceput pentru lucrul în sistem hybrid

Cadru reproiectat subţire şi uşor şi ecranul cu raport de aspect de 16:10 şi diagonală de 14 inchi, care asigură loc pentru o tastatură de dimensiuni normale, un trackpad confortabil şi mai mult spaţiu pe ecran. În plus, o greutate scăzută ușurează transportul laptopului de la o întâlnire la alta.

Colaborează cu încredere

Ceilalţi te văd şi te aud perfect, datorită camerei de 5 MP cu Încadrare automată HP, camerei IR la 940 nm şi software-ului audio captivant pentru redarea clară a vocii, bazat pe HP Presence. Cine a zis că poți ține o conferință cu partenerii doar în camera de ședințe de la sediu?

Inteligență și performanță

HP Smart Sense și HP System Control detectează automat nevoile de performanță dintr-un anumit moment pentru a rula la viteză mică și silențios sau pentru a activa performanța maximă.

Optimizare automată

Optimizarea bazată pe AI maximizează performanţa când lucrezi la birou, confortul când ţii laptopul în braţe şi timpul de răspuns când lucrezi din mers.

Protecție împotriva amenințărilor cibernetice

HP Wolf Security crește anduranța cibernetică a companiilor prin faptul că asigură:

  • Securitate completă de la hardware la cloud;
  • Gestionare integrată a sistemelor IT și a riscurilor de securitate;
  • Gestionarea riscurilor fără a afecta experiența utilizatorilor;
  • Recuperarea rapidă adaptată în caz de atac;
  • Posibilitatea de a te conecta la rețele din afara companiei, fără griji.

Trecerea la alt stil de lucru a evidențiat modul în care putem să fim productivi, să colaborăm și să inovăm de aproape oriunde. Afacerile au fost nevoite să se adapteze la această schimbare pentru a-și păstra relevanța și competitivitatea pentru angajați. HP pune la dispoziția echipelor IT instrumentele necesare pentru a face noua eră a modului de lucru hibrid sustenabilă pentru noi toți.

Dacă vrei să afli mai multe despre HP Inc., produsele lor și cum pot fi integrate acestea în specificul companiei tale, te așteptăm la Digital&Sustenabil. Află mai multe despre eveniment și înscrie-te, accesând pagina evenimentului.

 

Descoperă noile echipamente HP G10 pe Qmart.ro. Oferim consultanță gratuită în alegerea soluției potrivită pentru afacerea ta. Contactează-ne la 0232 995 sau pe comenzi@qmart.ro.