De cate ori ati pierdut date importante doar pentru ca ati uitat sa dati un save la timp si nu ati avut nici o solutie de backup implementata? Ori poate nu ati mai putut accesa datele pentru ca v-ați confruntat cu un atac ransomware dupa ce ati acces link-uri sau fisiere nesigure? Lucrurile se complica atunci cand vorbim de volum mai mare de date, fisiere si documente importante pe care se bazeaza business-ul dumneavoastra. Cu siguranta, nu vreti sa pierdeti toata munca angajatilor din firma si nici clientii sau partenerii cu care lucrati si colaborati nu vor ca datele lor sa aiba de suferit din cauza unui atac cibernetic, dispozitiv virusat sau pur si simplu din cauza unei intreruperi de curent sau o stergere din greseala a unui fisier important.

Solutiile de backup & recovery va asigura o copie de rezerva, cu scopul de a preveni pierderea datelor, si recuperarea lor intr-un timp foarte scurt. Totodata, solutiile de backup and restore va monitorizeaza și gestioneaza in timp real infrastructura fizica sau virtuala si va alerteaza atunci cand este cazul de masuri suplimentare.

Optați pentru solutia de backup and recovery care vi se potriveste si veti economi resurse si timp pretios pentru a va concentra asupra cresterii afacerii dumneavoastra, nemafiind cazul sa va ingrijorati in legatura cu pierderea datelor si gestionarea solutiilor vechi de backup.

Afișez toate cele 22 de rezultate

Vezi 24