NEW V11

Fără pierderi de date
Fără ransomware

• Backup și restaurare date on-premise și multi-cloud

• Protejați și monitorizați workload-urile din cloud, virtuale sau on-premise

• Experiență de administrare globală asupra monitorizării și raportării

• Siguranță garantată, cu minime cheltuieli

Încearcă gratuit timp de 30 de zile soluția #1 Veeam Backup & Replication v11, cu peste 200 de funcționalități și îmbunătățiri noi.

Să conduci o afacere mică poate fi copleșitor. Te ocupi singur de rețeaua IT cu puținul timp pe care îl ai la dispoziție, buget mic și resurse insuficiente. Ești forțat să faci mai mult cu mai puțin, cu o toleranță foarte mică pentru downtime pentru că atât afacerea, cât și clienții au nevoie de acces la date 24/7/365.

Managerii de afaceri mici, ca tine, au nevoie de sprijin să:

Acceseze o soluție de backup și replicare în care să ai încredere pentru a elimina riscul pierderii datelor și downtime-ul

Reducă complexitatea procesului prin implementarea unei soluții simple, care nu necesită competențe si pregătire tehnică speciale sau resurse uriașe.

Controleze costurile, bucurându-se de o soluție de backup accesibilă financiar care evoluează odată cu tine și afacerea ta

Protejează toate datele importante pentru business

Veeam® Backup Essentials™ oferă funcții de backup, recuperare, monitorizare și raportare puternice, accesibile și ușor de utilizat pentru worload-uri virtuale, inclusiv VMware vSphere, Microsoft Hyper-V și Nutanix AHV, precum și workload-uri on-premise și cloud (Amazon Web Services, Azure și Google Cloud Platform) – administrate dintr-o singură interfață.

O singură soluție. Protecție completă a datelor.

Backup & Replicare

Monitorizare & Analiză

Automatizare inteligentă

Siguranță garantată

Realizezi backup pentru orice workload, obții timp redus pentru realizarea backupului și reduci costurile operaționale prin flexibilitate adaptată nevoilor de business.

Recuperare rapidă

Asiguri timp redus de recuperare a datelor cu funcții rapide de restabilire a fișierelor, VM-urilor, NAS-urilor și aplicațiilor.

Replicare securizată a datelor

Controlezi replicarea datelor și eficientizezi recuperarea acestora în caz de dezastru pentru creșterea vitezei, securității și disponibilității.

Portabilitate în cloud

Migrezi sau recuperezi orice date în AWS sau Microsoft Azure în timp ce îți protejezi backupul de atacurile cibernetice.

Monitorizare și raportare 24/7

Rămâi mereu conectat și informat prin vizualizarea în timp-real a procesului de backup pentru mediile on-premise și virtuale.

Alertare proactivă

Neutralizezi rapid amenințătile cibernetice înainte să pătrundă în sistem și să împiedice accesul la date.

Protejează datele cu încredere

Tipuri de workload

Ce spun utilizatorii

Veeam Backup Essentials

Companii care folosesc cu succes Veeam Backup Essentials

Protejează datele cu încredere

Licențele VUL (Veeam Universal Licenses) sunt sub formă de subscripție. Licențele pot fi folosite pentru multiple tipuri de workload-uri și aplicații: mașini virtuale, servere fizice, PC-uri, storage. Licențierea VUL se face per workload, în pachet de minimum 5 licențe. Suportul 24/7 este inclus. Economisiți 10% dacă alegeți subscripția pentru 3 ani.

Contactează expertul Quartz Matrix în soluții Veeam pentru a configura împreună cea mai potrivită soluție pentru nevoile de business.