Quartz Matrix susține digitalizarea business-urilor, de aceea vine în sprijinul acestora cu o gamă extinsă de licențe software specializate de la producători consacrați din diverse domenii precum medicină, inginerie, statistică, IT, învățământ, grafică și altele. Aplicațiile software specializate ajută semnificativ la creșterea eficienței și productivității prin simplificarea modului de lucru.

Datorită relațiilor bune cu furnizorii, am livrat la comandă licențe software specializate atât la universități de prestigiu, precum Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, Universitatea de Vest Timișoara, cât și la companii naționale, cum ar fi Monitorul Oficial RA și Transgaz SA.

Contactați-ne la 0728 269 439 sau pe comenzi@qmart.ro și vom face demersurile necesare pentru a vă pune la dispoziție într-un timp scurt software-ul specializat de care aveți nevoie.

Software Medical

Software-urile specializate medicale permit vizualizarea imaginilor medicale, analizarea datelor de specialitate, revizuirea RMN-urilor, organizarea structurilor chimice, oferă analize HRV detaliate, fac accesibilă bioinformatica și încurajează cercetările științifice.

Software Inginerie și Statistici

Licențele software specializate în inginerie și statistici sunt utile în diverse domenii precum instalații industriale, sisteme de energie eletrică, electronică, transport, distribuție și dispun de o serie de instrumente de analiză și aplicații cu ajutorul cărora puteți simula și analiza comportamentul sistemelor dinamice, genera sisteme de control, proiecta diferite diagrame precum BPMN, centraliza documente și genera rapoarte, grafice și alte calcule matematice.

Software IT

În funcție de domeniul în care activați, puteți opta pentru licențe software specializate care să vă monitorizeze și securizeze activitatea online, să vă protejeze rețeaua IT împotriva atacurilor cibernetice și cu ajutorul cărora puteți genera și analiza rapoarte pe anumite date specifice.

Software Învățământ

Simularea de modele grafice, proiectarea unor scheme de inginerie, realizarea calculelor tehnice, analizarea experimentelor comportamentale, crearea sondajelor și culegerea de date sunt ușor de implementat cu ajutorul software-ului potrivit. Domeniul educației are acces acum la o gamă variată de licențe software specializate care vin în sprijinul proiectelor și cercetărilor științifice prin instrumente interactive și ușor de folosit.

Software Grafică și Audio&Video

Creați și editați cu ușurință hărți și imagini grafice 3D cu ajutorul software-urilor specializate în grafică ce dispun de multiple elemente, instrumente și template-uri. Licențele sunt recomandate pentru cei care lucrează în domenii ce țin de construcții, geologie, hidrologie ori altă industrie conexă.

Realizarea de spoturi, jingle-uri și alte materiale audio-video, editarea și programarea lor în baze de date pot fi automatizate și gestionate simplu cu ajutorul unor licențe specializate în domeniul audio-video.

Software-ul de care aveți nevoie nu se regăsește în cele de mai sus?
Completați formularul următor și vom face demersurile necesare pentru a vi-l pune la dispoziție cât mai curând.

Ofertă personalizată