O rețea simplă
pentru oamenii de business

Instaleaza-l chiar tu,
in doar 10 minute.

Uitați de rețeaua lentă

?

Meraki Go este o soluție de rețea bazată pe cloud, ideală pentru întreprinderile mici. În această soluție sunt incluse dispozitive precum Access Point, Security Gateaway și Network Switch, care creează o rețea rapidă, sigură și fiabilă, ușor de gestionat direct din aplicația mobilă.

3 soluții pentru a vă îmbunătăți afacerea

Fiți proactiv

Obișnuiți să utilizați aplicații business pentru a vă rezolva task-urile într-un timp mai scurt, să urmăriți și să gestionați totul, de la consumabilele necesare până la vânzările efectuate. Cu Meraki Go puteți deține și controlul rețelei dumneavoastră. Iată câteva avantaje:

Clienți mai fericiți

Creați check-in-uri, configurați o rețea sigură de Wi-Fi, implementați programe de fidelizare, acceptați plăți și multe altele, astfel încât clienții să revină cu drag în compania dumneavoastră.

Angajați mai productivi

Echipele de lucru din compania dumneavoastră nu vor mai pierde timp din cauza conexiunilor slabe sau nesigure. Acestea vor putea partaja din ce în ce mai multe fișiere, vor menține contactul cu clienții și vor obține rezultate excelente în afaceri — toate acestea fără a mai fi nevoie de un profesionist IT.

Securitate îmbunătățită

Meraki Go prezintă securitate încorporată și actualizări automate pentru a vă menține afacerea, angajații și clienții în siguranță atunci când aceștia sunt online.

Aveți nevoie de soluții personalizate?

Asigurăm servicii IT în cadrul unui contract al cărui SLA îl stabilim împreună, în funcție de criticitatea activităților din compania dumneavoastră.

Pentru a asigura zero întreruperi în activitatea dumneavoastră, realizăm serviciile și în contextul stării actuale.

Trimiteți-ne solicitarea dvs.

Informații Contact

QUARTZ MATRIX – SEDIUL CENTRAL
B-dul Carol I, nr. 5D, Iași, 700506
Telefon: +40 728 269 439
Fax: +40 232 217 262; 037 232 0298
Nr. înreg. ORC: J22/30/1994
CUI: RO 5150840
Mail: comenzi@qmart.ro

Aveti alte solicitari sau intrebari despre cum va putem ajuta compania cu alte solutii?
Trimiteti-ne un e-mail si unul dintre consultantii nostrii vor lua legatura cu dvs in cel mai scurt timp.