Managed Print
Service

Programul MPS de la Brother se referă la gestionarea echipamentelor și activității de imprimare, asigurând astfel control facil asupra costurilor și modului de gestionare a documentelor.

Etapele implementării unui program MPS de la Brother:

1. Evaluarea modului de lucru pentru a determina cerințele actuale de imprimare;
2. Optimizarea flotei prin analiza echipamentelor existente și formularea de recomandări de eficientizare;
3. Implementarea soluției – livrarea și instalarea echipamentelor de către o echipă de specialiști;
4. Monitorizarea activității de imprimare pentru realimentare consumabile, facturare automată și ajustare în funcție de evoluția volumului de imprimare al companiei.

6 beneficii ale MPS

1. Economie de timp și eficientizare a fluxului de lucru

Un serviciu de imprimare gestionată ar trebui să identifice și să prevină probleme ce țin de timpul consumat cu repararea echipamentelor și înlocuirea cartușelor de cerneală sau a tonerului. Cu ajutorul programului MPS, personalul va putea să se concentreze mai mult asupra activităților de lucru, și nu pe intervenții, reparații sau plasarea de comenzi pentru consumabile.

2. Reducerea costurilor de imprimare

Programul MPS (Managed Print Services) este capabil să monitorizeze o flotă de echipamente pentru a asigura livrarea la timpul potrivit a consumabilului original necesar și pentru a asigura intervenții de service. Prin contractarea de servicii de gestionare a imprimării vor fi accesate consumabile la costuri speciale dar a căror facturare se va face după fiecare consum, fără a plăti în avans stocuri de tonere sau cartușe.

3. Îmbunătățirea productivității companiei

Vă putem recomanda un program adaptat pentru fiecare departament. Acesta poate include imprimarea de pe dispozitive mobile sau din afara locației, sau necesitatea de a imprima tipuri speciale de dimensiuni și formate de documente pe care compania le utilizează în mod regulat.

4. Eliminarea investițiilor în echipamente

Cu Brother MPS puteți accesa opțiunea plății lunare a consumului efectiv în care este inclus costul echipamentului în mod personalizat în funcție de mai multe criterii.
În plus, beneficiind de rapoarte de imprimare, puteți bugeta din punct de vedere contabil consumul viitor mult mai precis.

5. Îmbunătățirea securității datelor imprimate

Implementarea unui program MPS contribuie la reducerea riscului de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și a securității informațiilor cu ajutorul procedurilor de imprimare securizate disponibile, restricționării posibilităților de imprimare de către persoanele din afară și asigură soluții la nivel de rețea.

6. Reducerea impactului asupra mediului

Cele mai noi echipamente Brother dispun de imprimare duplex automată. Această funcție vă ajută să reduceți cantitatea de hârtie consumată.
Echipamentele performante de la Brother dispun de numeroase certificări de mediu care garantează un consum redus de energie.
Consumabilele originale sunt, de asemenea, reciclate de către producător.

Doriți să implementați MPS în cadrul firmei dumneavoastră?

Completați formularul de mai jos și veți fi contactat cât de curând de un consultant: