Inregistratorul de date de temperatura testo 184 T3 va oferea posibilitatea de a va monitoriza transportul marfurilor sensibile precum farmaceuticele, alimentele sau produsele electronice, pe o perioada de maxim 90 de zile. Dintr-o singura privire catre lumina LED puteti puteti sa va dati seama daca valorile limita configurate au fost respectate. Pentru a obtine informatii mai detaliate este suficient sa conectati inregistratorul la un PC – un raport PDF este generat imediat cu toate datele relevante. Pentru a va putea desfasura activitatea intr-un mod cat mai eficient si mai comod, toate documentele si informatiile necesare sunt stocate direct si sigur in instrumentul testo 184 T3.
Inregistratorul de temperatura testo 184 T3 este capabil sa memoreze pana la 16.000 de valori masurate. Intervalul de masurare poate fi selectat de catre dvs. de la 1 min. la 24h. testo 184 T3 este conform cu GxP, 21 CFR Partea 11, HACCP si EN 12830. Testo AG este companie certificata ISO 9001:2008 si asigura alinierea la norme prin audit intern dar si prin audit extern acreditat.
Monitorizarea si documentarea temperaturii, umiditatii si a socurilor in logistica alimentara
Manipularea alimentelor implica un pericol pentru sanatatea umana la toate nivelurile. Pentru a -l putea elimina pe cat posibil, companiile alimentare trebuie sa respecte un concept HACCP care sa garanteze siguranta alimentara de-a lungul intregului lant de productie – „de la ferma la furculita”. Respectarea valorilor limita specifice produsului si monitorizarea neintrerupta a lantului frigorific sunt esentiale. In multe cazuri, monitorizarea umiditatii si a socurilor, pe langa temperatura, sunt relevante pentru mentinerea calitatii alimentelor.
Cu testo 184, managerii de calitate din logistica alimentara au la dispozitie sase inregistratoare de date certificate HACCP International, care monitorizeaza si documenteaza toti parametrii critici in timpul transportului de alimente. Inregistratoarele de date testo 184 T1,T2, T3 si T4 au fost testate si certificate suplimentar in conformitate cu EN 12830 de catre TÜV Süd si, prin urmare, sunt ideale pentru transportul alimentelor refrigerate si congelate.
Monitorizarea si documentarea temperaturii si umiditatii in timpul transportului de flori
Florile nu trebuie sa fie transportate nici prea calde, nici prea reci. Prima duce la pierderea florilor si a frunzelor, iar in cel de-al doilea caz implica deteriorarea prin frig, ceea ce influenteaza negativ nu doar aspectul, ci si longevitatea plantelor. Cu inregistratoarele de date testo 184, aveti acum la dispozitie instrumente de masurare cu ajutorul carora puteti monitoriza si documenta temperatura in logistica florilor taiate si a plantelor verzi rapid, usor si fiabil.
Specificatii tehnice inregistrator de date temperatura testo 184 T3:
NTC
- Domeniu de masura: -35 la +70 °C
- Acuratete: ±0,5 °C
- Rezolutie: 0,1 °C
- Timp de raspuns t99: t90 = 30 min
- Rata de masurare: 1 min la 24 h
Temperatura de operare
- -35 la +70 °C
Carcasa
- plastic (ABS)
Clasa de protectie
- IP67
Cerinte de sistem
- Adobe Acrobat Reader
Culoare produs
- alb
Standarde
- EN 12830; CE 2014/30/EU; DIN EN 50581:2013; DIN EN 61326-1:2013; 2011/65/EU
Tip certificat
- Certificat de HACCP International
Canale
- 1 intern
Autonomie baterie
- 500 de zile (la +25 °C si 15 min. ciclu de masurare)
Certificari
- CE; RTCA/DO-160G
Semnal alarma
- LED-uri si display
Tip baterie
- Baterie de litiu ce nu poate fi schimbata
Interfata
- USB
- NFC
Memorie
- 40.000 valori masurate
Temperatura de depozitare
- -35 la +70 °C
Greutate
- 44 g
Dimensiuni
- 40 x 12,5 x 96,5 mm