Solutiile modulare Dell ofera un control unificat, fiind puncte de administrare unice pentru servere, stocare date si lucru in retea. Acum aveti posibilitatea de a va realiza activitatile IT legate de fisiere, email-uri, baze de date si tiparire cu un singur echipament, compact si silentios.

Solutiile Dell asigura performanta, scalabilitatea si disponibilitatea necesare functionarii in mod optim a organizatiei. Raspund, totodata, noilor cerinte de IT ca urmare a dezvoltarii afacerii in viitor.

Solutiile modulare Dell se adreseaza atat companiilor de mici dimensiuni, cat si celor de mari dimensiuni, indiferent de aria de activitate.

Solutiile sunt usor de initializat, upgradabile si suporta o mare varietate de module, compatibile cu activitatea de business a fiecarui client. Posibilitatea de virtualizare si mentenanta se realizeaza cu eforturi minime din partea utilizatorilor datorita sistemelor integrate care monitorizeaza in permanenta sanatatea echipamentelor.

Servicii incluse:

  • Toate modulele au preinstalate sisteme de monitorizare a sanatatii echipamentelor
  • Asistenta Dell ProSupport Plus pentru sistemele esentiale sau Dell ProSupport pentru asistenta hardware si software premium pentru solutiile PowerEdge

De ce Quartz Matrix? 

Cu ajutorul nostru puteti crea o solutie completa, adaptata la infrastructura dumneavoastra, impreuna cu suportul necesar pentru a intretine echipamentele la cele mai inalte standarde, suport din partea specialistului pentru solutii Dell.
Totodata, gasim impreuna solutia de care compania dumneavoastra are nevoie pentru a extinde serviciile oferite.

Afișez toate cele 12 rezultate

Filtreaza