QuartzMatrix

SERVICII IT & CLOUD

Asiguram aceste servicii in cadrul unui contract al carui SLA il stabilim impreuna in functie de criticitatea activitatilor din compania dumneavoastra. Garantam si ne asumam responsabilitatea furnizarii acestor servicii conform SLA-ului agreat in contract. Contactati-ne pentru a avea garantia serviciilor prompte si bine facute.
Pentru a asigura zero intreruperi in activitatea dumneavoastra, realizam serviciile si in afara orelor dumneavoastra de program, in zilele de week-end sau sarbatori legale.

Servicii Externalizare IT

Pentru crearea unei infrastructuri IT sunt necesare o multitudine de resurse – pe de o parte cele financiare, pentru achizitia tuturor echipamentelor necesare, iar pe de alta parte de personal care sa aiba competente in domeniul IT. Daca nu aveti la dispozitie aceste resurse, solutia la indemana este externalizarea serviciilor IT si administrarea acestora de catre specialisti certificati.

Servicii Securitate Cibernetica

Echipa Quartz Matrix instaleaza si configureaza sisteme de securitate cibernetica care protejeaza reteaua dumneavoastra impotriva intruziunilor si a celor mai noi si sofisticare tipuri de atacuri cibernetice.

Servicii Cloud

Migrarea catre Cloud fluidizeaza sistemele IT, asigura continuitate, va ajuta sa beneficiati de spatiu de stocare flexibil si securitate completa.

Consultanta IT

Implementarea solutiilor IT impune claritate, viziune, specialisti, dar si o buna planificare. Serviciile de consultanta pe care le oferim reprezinta ghidul de obiectivitate in atingerea obiectivelor business-ului, indiferent de dimensiunile acestuia.

Servicii de finantare HPE

Echipa noastra ajuta toate companiile sa isi atinga obiectivele de business prin accelerarea procesului de inovare si, implicit, a transformarii digitale. Quartz Matrix colaboreaza cu furnizori atat pe partea de finantare si leasing, cat si pe partea de loan in vederea achizitionarii unor echipamente performante, de ultima generatie. Oferim consultanta si alegem impreuna structura financiara si conditiile de finantare potrivite pentru compania dumneavoastra, astfel incat sa va bucurati de maxima flexibilitate.

Cereti o oferta pentru serviciul de care aveti nevoie