SIMPLICITATE FARA COMPROMIS

Noile Switch-uri
Cisco Catalyst 9200

Conceput pentru noua eră a rețelelor bazate pe intenții, noile switch-uri Catalyst 9000 combină ASIC și inovațiile software programabile pentru a oferi cele mai bune performanțe și funcționalități ale industriei, precum și avansuri avansate în securitate, IoT, mobilitate și cloud.
Caracteristici si Beneficii
icon1

Securitate

Portofoliul nostru de securitate cel mai bun din clasă este ancorat de Talos, Soluții de încredere, criptare MACsec și segmentare. Obțineți funcții avansate de securitate care protejează integritatea hardware-ului, software-ului și a tuturor datelor care curg prin switch.

icon 2

Elasticitate

Switch-urile Seria Catalyst 9200 asigură rezistență la nivel de întreprindere cu surse de alimentare și ventilatoare FRU, legături verticale modulare, patch-uri la rece și PoE perpetuu pentru a vă ajuta să mențineți afacerea perfectă.

icon 3

Simplitate IT

Obțineți o simplă furnizare de Internet UI sau Cisco DNA Center, combinată cu API-urile deschise ale Cisco IOS XE și programabilitatea tehnologiei UADP ASIC. Comutatoarele Seria 9200 Catalyst oferă o operare simplă acum, protejând investițiile pentru inovațiile viitoare.

Switching inteligent
Cisco DNA

Suite de abonamente software simple și flexibile vă ajută să beneficiați de cele mai noi inovații Cisco NDA în automatizarea bazată pe politici, conectivitate sigură și analize critice și asigurare în rețeaua dvs.

Switch-urile Cisco Catalyst 9200 extind puterea rețelelor bazate pe intenții și inovația hardware și software Catalyst 9000 la un set mai larg de implementări. În comparație cu scara și bogăția caracteristicilor Switch-urilor Catalyst 9300, switch-urile Catalyst 9200 se concentrează pe oferirea comutării la dimensiuni corecte pentru implementări simple ale ramurilor. Cu seria familiei sale, Catalyst 9200 oferă simplitate fără compromisuri – este sigur, mereu pornit și oferă un nou nivel de simplitate IT.

De ce să faceți upgrade la Catalyst 9200

ico4

Nucleu mai rapid, acces mai rapid

Switch-urile Catalyst 9200 sunt de două ori mai rapide și au dublul capacității switch-urilor tradiționale.

ico5

Securitate peste tot

Securitatea integrată reduce suprafața de atac și vă ajută să detectați și să opriți amenințările.

ico6

Management centralizat

Accesul SD și WebUI ajută la închiderea lacunelor de competențe IT create de tehnologiile de cloud, virtualizare și automatizare.

Vrei sa faci upgrade ?